Søg Garagen Hej Gæst! Register

Overtryksslange knækket
#1
Hej derude (:

Nu har min Stranger X-fight været ved forhandler, og er fuldt lovlig og std.
Den står der stadig og skal op og hente den i morgen, men forhandleren siger at min overtryksslange er knækket. Så er det bare lige jeg spørger, hvordan kan den det, når jeg aldrig har haft fat i den? Jeg skal også selv betale for den nye olie fordi den er fortyndet. Skal jeg betale for det når det ikke er min fejl og den er helt loglig og std og er fra januar?

Den står der oppe nu og lader batteriet op, højest sandsynligt fordi min jeg har haft dioder på den og så har det taget strøm.
Jeg skal betale 300kr for at de ting er rettet og min støttefod er blevet rettet jeg synes det lyder meget dyrt, også fordi forhandleren har sagt at den ville være færdig i sidste uge og den er så lige blevet færdig i dag.
stavefejl er gratis (:

Hvis det er lettere at skrive på msn, så skriv en pb med din msn.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Hvis knallerten er købt januar i år, så skal du ikke betale for hverken slangen eller arbejdslønnen, medmindre, det er soleklart, at du selv har været skyld i det - hvad der næppe kan være muligt. Slangen er knækket inden for de seks måneder, hvor du har "formodningsretten" på din side, og det er derfor meget vanskeligt for forhandleren, at snige sig uden om. Han kan evt. forsøge sig med manglende vedligehold (serviceeftersyn), hvis det med sikkerhed kan konstares, at fejlen ikke ville være opstået, såfremt du havde overholdt dine serviceeftersyn. Men det bliver svært at fastholde, for en knækket slange :wink: Fasthold din reklamationsret, og sig til ham, at du har formodningsretten på din side.
Beatus, qui prodest, quibus potest
Stavefejl og dårlig grammatik er lavet bevidst. Det øger underholdningsværdien.
Remember... four wheels move the body, but two wheels move the soul.
Svar
#3
kragen Skrev:Hvis knallerten er købt januar i år, så skal du ikke betale for hverken slangen eller arbejdslønnen, medmindre, det er soleklart, at du selv har været skyld i det - hvad der næppe kan være muligt. Slangen er knækket inden for de seks måneder, hvor du har "formodningsretten" på din side, og det er derfor meget vanskeligt for forhandleren, at snige sig uden om. Han kan evt. forsøge sig med manglende vedligehold (serviceeftersyn), hvis det med sikkerhed kan konstares, at fejlen ikke ville være opstået, såfremt du havde overholdt dine serviceeftersyn. Men det bliver svært at fastholde, for en knækket slange :wink: Fasthold din reklamationsret, og sig til ham, at du har formodningsretten på din side.
Jeg har lige hentet den, og skulle kun betale for ny olie og arbejdstimer, og så fandt de ud af at mit batteri var færdig og det gik på garantien, selvom jeg har haft dioder på
stavefejl er gratis (:

Hvis det er lettere at skrive på msn, så skriv en pb med din msn.
Svar
#4
99amartin Skrev:Jeg har lige hentet den, og skulle kun betale for ny olie og arbejdstimer, og så fandt de ud af at mit batteri var færdig og det gik på garantien, selvom jeg har haft dioder på
Kan kun sige en ting: Svindel og humbug Ond Du skulle ikke have betalt en øre! Det er en lige ud landevejen reklamationssag, hvor forhandleren endda åbenlyst har erkendt, at "formodningsretten" er gældende, i og med, at han har givet dig et nyt batteri. Batterier er ellers svære at få ind under "garantien", da det let kan påstås, at det flade batteri skyldes egen fejl.
Beatus, qui prodest, quibus potest
Stavefejl og dårlig grammatik er lavet bevidst. Det øger underholdningsværdien.
Remember... four wheels move the body, but two wheels move the soul.
Svar
#5
kragen Skrev:Kan kun sige en ting: Svindel og humbug Ond Du skulle ikke have betalt en øre! Det er en lige ud landevejen reklamationssag, hvor forhandleren endda åbenlyst har erkendt, at "formodningsretten" er gældende, i og med, at han har givet dig et nyt batteri. Batterier er ellers svære at få ind under "garantien", da det let kan påstås, at det flade batteri skyldes egen fejl.

Det er det helt sikkert, jeg ser bare på det sådan at jeg har betalt hvad jeg har fået
stavefejl er gratis (:

Hvis det er lettere at skrive på msn, så skriv en pb med din msn.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)Forum spring: