Søg Garagen Hej Gæst! Register

Dyse skift hvad giver det
#1
Hvad giver et dyseskift vil det bare faa scooteren til at kore bedre, eller vil det ogsaa give noget i top fart eller optraek.
is the same: ….if you have a scooter
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Det vil bare gøre alt værre, med mindre der er brug for det Grin
Svar
#3
Eller alt bedre, hvis der er brug for det. Blink med øjet


Sagt med andre ord - Et dyseskift uden grund, giver blot dårligere brændstoføkonomi, dårligere gasrespons, og tilsodede tændrør samt tilsodet udstødning.

Dutch
Svar
#4
Okay. Det er bare fordi jeg har faaet ny udstodning, og naar jeg naar topfart paa omkring 60 ryster den en lille smule ikke noget helt vildt panik aktigt men det kunne jo vaere rart vis den fik et lidt bedre flow hvis jeg skiftede dyse.
is the same: ….if you have a scooter
Svar
#5
Ja og nej! Tjek først og fremmest om alle bolte er spændt og at den sidder 100% på holderen. CPI modellen har det jo oftes sådan at når du skifter fra std udstødning til en anden følger der et ophæng med til udstødningen så den passer i ophænget på motor blokken.

Du kan se med det samme på tændrørsfarven om det er nødvendigt. Hvis du har lagt andre ruller/variator i er det hele så spændt ringtigt.

Rysten eller en rungerne lyd kan også være remmen der "gnider" i det slidte møster på skålen hvis du har kørt med skive i en gang. Når remmen ikke kan komme helt ud i yderpotiosion pgs skiven vil den efterlade en tyndt lag "remslid" som man så ville kunne høre eller mærke kort når remmen lige passer forbi i accelerations fasen.
Skal man lære skal man prøve...
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)Forum spring: