Søg Garagen Hej Gæst! Register

Køre med eller uden plade på en 30'r?
#1
Hej hvad er forskellen, på at køre med plade eller uden på en 30er scooter er reglerne den samme har hørt nogen sige at man kan midste sit kørekort på en 30 med plader hvis man har alkohold i blodet men ikke på en uden plader
prøver en peXma
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
tjele88 Skrev:Hej hvad er forskellen, på at køre med plade eller uden på en 30er scooter er reglerne den samme har hørt nogen sige at man kan midste sit kørekort på en 30 med plader hvis man har alkohold i blodet men ikke på en uden plader
Du kan miste dit kørekort ved at være alkoholpåvirket, selv på cykel... Det sker hvis du bliver antruffet på køretøjet tilstrækkelig mange gange, hvor du er beruset. Det har intet at gøre med om køretøjet har plade på eller ej.

Det er den ofte oversete bemærkning i færdselsloven - Der står man skal udvise ædruelig adfærd, når man begår sig i trafikken. Hvis du ofte bliver antruffet beruset på en cykel eller knallert, og er indehaver af et kørekort, vil man kunne inddrage kørekortet, fordi der er en stærkt begrundet formodning om at du ikke udviser ædruelig adfærd når du begår dig i trafikken.

Kragen har faktisk beskrevet det tidligere med lovparagraf og det hele, i en anden tråd hvor det var oppe og vende.

Dutch
Svar
#3
Det er, som Dutch siger :wink: ligegyldigt hvilket fremføringsmiddel, du anvender i trafikken, så kan/vil gentagne overtrædelser med sprit i blodet udløse inddragelse af et evt. kørekort, og/eller retten til i en periode at erhverve retten til et. Dette gælder også ryttere til hest :P desuden er der skærpede bødetakster - også for knallertkørere på lille knallert - plade eller ej (man skal altså ikke tro, at man slipper med de normale 500,-, eller at den særlige rabat til "studerende" og andre mindrebemidlede gælder. Det samme gælder rabat ved kumulerede bøder.
Beatus, qui prodest, quibus potest
Stavefejl og dårlig grammatik er lavet bevidst. Det øger underholdningsværdien.
Remember... four wheels move the body, but two wheels move the soul.
Svar
#4
kragen Skrev:Det er, som Dutch siger :wink:
Der kan du se, noget bliver der hængende af alt det du siger.. Griner

Dutch
Svar


Forum spring: