Søg Garagen Hej Gæst! Register

Drivrem på Kymco
#1
Hej alle.
Så er jeg her igen og stiller spørgsmål. Grin
Når jeg når ca 60 kmt på kymmer, begynder drivrem at " visle ", en underlig " gnidrende " lyd.
Det går over når jeg når topfart på ca 65 km/t. ( Rigtige km. ) Skal jeg formode at remmen er ved at stå til udskiftning. Spørgsmålstegn Har ingen ide om hvor meget remmen har kørt, og har endnu ikke været inde og lure på den. Udråbstegn Derudover går den jævnt i det område der er tale om. Smil
Hilsen Max
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Hvor mange km har din scooter gået ifgl speedometer?

Der kan være tale om små viberationer når remmen kører, har nogenlunde de samme lyde på min som du beskriver og det er min rem der viberer.
Skal man lære skal man prøve...
Svar
#3
Hej du. Den har gået godt 8000 km.
Hilsen Max
Svar
#4
Min tms siger det samme. (samme motor som kymco)

Den har sagt det siden jeg købte den, en stor del af det gik dog væk da jeg skruede på blandingsskruen på karbu (4-5 omgange ud fra bundstilling) + jeg fik en DEL mere fart på.
Svar
#5
Jeg vil mene der bare er tale om viberationer, da den ikke glider i det eller på anden måske hakker i det er remmen eller plader ikke slidt, en god orginal rem kan sagtens køre omkring 12.000 km, jeg skifter dog ved hver 6.000! (Dårlige remme)

Det hjælper ikke at stille på blandingsskruen når det er viberationer der er tale om, men ja og stille på den kan give et lille skub i acceleration, grundstilling for en blandingsskrue er 2½ omgang ud fra bund.
Skal man lære skal man prøve...
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#6
Hej Zoomah. Ja, så skal den nok sige sådan Smil . 4-5 omgange ud på luftskrue Spørgsmålstegn , det lyder af meget, da grundindstilling er 2 plus/minus en halv Spørgsmålstegn , men ok, bare det virker. :thumpup: .
Hilsen Max
Svar
#7
max Skrev:Hej Zoomah. Ja, så skal den nok sige sådan Smil . 4-5 omgange ud på luftskrue Spørgsmålstegn , det lyder af meget, da grundindstilling er 2 plus/minus en halv Spørgsmålstegn , men ok, bare det virker. :thumpup: .

4-5 omgange er lige i overkanten, syntes bare du skal stille din til 2½ omgang fra bunden, og så lade den sige sådan :wink: Hvis den har kørt upåklageligt hele tiden så bliver den også ved med det, så længe du stiller ventiler og skifter div. olie, ruller og rem regnmæssig holder den længe :wink:
Skal man lære skal man prøve...
Svar
#8
Hej CPI. Tak for svaret Grin .
Hilsen Max
Svar
#9
Selv tak max.
Skal man lære skal man prøve...
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#10
Johansen.1981 Skrev:4-5 omgange er lige i overkanten, syntes bare du skal stille din til 2½ omgang fra bunden, og så lade den sige sådan :wink: Hvis den har kørt upåklageligt hele tiden så bliver den også ved med det, så længe du stiller ventiler og skifter div. olie, ruller og rem regnmæssig holder den længe :wink:

Men den kører jo 7-10km/t mere.. og kører en del bedre efter min mening.
Svar
#11
zoomah Skrev:Men den kører jo 7-10km/t mere.. og kører en del bedre efter min mening.

Jeg må ærligt sige at jeg har ikke oplevet nogen scooter hvor jeg kunne få over 2-3 km mere på toppen ved at skrue på luft/blandingsskruen! Men har dog kunnet mærke lidt forskel på motor gangen. Såh lige hvorfor du har fået så meget ekstra ved at justere på din blandingsskrue skal jeg lade være usagt.
Skal man lære skal man prøve...
Svar
#12
Johansen.1981 Skrev:Jeg må ærligt sige at jeg har ikke oplevet nogen scooter hvor jeg kunne få over 2-3 km mere på toppen ved at skrue på luft/blandingsskruen! Men har dog kunnet mærke lidt forskel på motor gangen. Såh lige hvorfor du har fået så meget ekstra ved at justere på din blandingsskrue skal jeg lade være usagt.

Well jeg kan skam heller ikke sige hvorfor, men jeg kørte en strækning hvor den gik ca 48, hver gang jeg skruede en ½-2 omgang ud, rendte den et par km. hurtigere. Stoppede ved ca 4½-5, og den "gled" bedre, og rysetede ikke nede fra remmen mere (ikke ret meget.) Jeg syntes skam også det lyder som om det er for meget, da jeg kun skruede den 2½ ud på min sprint da jeg havde sådan en.
Svar


Forum spring: