Søg Garagen Hej Gæst! Register

Hjælp mig med at gøre min PGO Ligero usynlig :)
#1
Jeg har lige anskaffet mig en PGO Ligero, med knæk udstødning og luftfilter, den køre godt, men det står næsten "ta mig" i panden på mig hver gang jeg starter den. Den larmer meget, i den her by hvor det kun er 900 indbygger og en "bødeindhaver-station" er de næsten ud og køre lige med det samme jeg starter den.

Så jeg har problem, jeg er ny hvad det angår knallert, jeg vil høre kan den blive ved at køre 70/75 uden jeg skal til lave for meget om, jeg har læst at man kan sætte andet udstødning på som gianelli go, men den har jo begrænsning: Er den nem og pille ud ?

På kgi.dk står den at den skal letter modificeres hvis den skal på en 30 knallert, hvad skal det modificeres ? Ikke noget med at svejse ved det kan jeg ikke og har heller ikke mulighed for ??!! Så jeg håber at nogen gutter herind har gå tip hvordan jeg bliver lydløs noget i stil med orginal eller mindre Smil Jeg takker allerede for hjælpen.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Det de mener med at den skal modificeres er at ophænget måske lige skal tilpasses en smule. Men tror ikke det er nædvendigt for dig.

Begrænsningen i Giannelli Go'en er rimelig nem at fjerne. Den sidder i forrøret hvor en ring er svejset fast med to klatter. Den bankes ud med en skruetrækker+hammer.


Udstødningen yder glimrerne. Den larmer ikke så meget igen, og lyder dejligt! Smæk std. luftfilter på igen.
Scooter tuning is not a crime, it's a lifestyle!
Svar
#3
Tak for hjælp.
Kommer jeg til at køre langsomer end 75 hvis jeg piller powerfilter og udstøningen ?
Hvis ja, kan jeg gøre noget for at få farten igen og ikke til at larme.
Svar
#4
Jeg har selv en ligero der kører ca. 70. Det eneste jeg har gjort er at fjerne begrænsningerne. Så hvis du sætter std. luftfilter og gianelli go på, kommer den nok til at køre de 70-75 som du gerne vil have, også laver den heller ikke ret meget.
Svar


Forum spring: