Søg Garagen Hej Gæst! Register

Så blev der kigget på scootere
#1
Var idag ude og kigge på 3 scootere (nye). En NRG en Runner SP og en Piaggio Liberty. Desværre var de 2 første, i 45'r udgaver, så de blev ikke prøvekørt, kun prøvsiddet. Og jeg blev en smule skuffet da jeg sad på Runneren. Man sidder godt på den, men da jeg drejede styret henholdsvis venstre/højre stødte mine knæ på styret, og det er ikke godt i tilfælde af uforudsete hændelser på vejene. Man kan desværre ikke flytte benene fremad(som på BiG'en) så der er plads til at dreje, Man kan selvfølgelig sætte benene ud i et V, eller presse dem sammem når man skal dreje, men optimalt er det ikke, efter min mening.

Og så har den, den dumme "kardanboks" (også kaldet tanken) Smil på fodpanelet, og med min dumme ryg, kan jeg til tider ikke løfte benene højt nok, til at skræve ind over den. Og desuden skal man bukke sig hver gang, der skal tankes (heller ikke godt). Og hader at omdrejningstælleren fylder så meget midt i instrumentpanelet. Her burde speedometeret sidde. Men absolut en god scooter alligevel.Smil

Nrg'en er noget mindre end Runner SP'en, her kom knæene også i karambolage med styret. Og på den model, skal man bukke sig endnu mere for at fylde benzin på Ked af det. Man sidder dog godt på den, trods det at fødderne er "låst fast".

Til sidst prøvesad jeg en Piaggio Liberty 30'r. Og igen igen, karambolage mellem styr og knæ. Her viste ekspedienten hvordan han sad, når han skulle dreje. Han spedte benene ud i et V, eller pressede dem sammen. Og jeg sagde så, at efter min mening er det ikke nogen god kørestilling ,når man skal undvige noget eller dreje. Ked af det Men også her sidder man faktisk godt, trods det at fødderne er "låst fast".


Så alt i alt ikke nogen udbytterig tur, hvad angår køb af scooter, Jeg mangler dog at prøvesidde den nye Yamaha Neos, Aprilla Mojito, og evt. Piaggio LX(V?). Det ender sgu nok med en ny BiG Griner.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Jps Skrev:Det ender sgu nok med en ny BiG Griner.
!!! Hvorfor ikke en firetakter, med de udsigter til endnu højere benzin priser end nu, er det det da det eneste rigtige, og specielt for dig der kører så mange km om året
Har set en Freak, den virker som om den er stor nok til dig.
Svar
#3
LETSINDIG Skrev:!!! Hvorfor ikke en firetakter, med de udsigter til endnu højere benzin priser end nu, er det det da det eneste rigtige, og specielt for dig der kører så mange km om året
Har set en Freak, den virker som om den er stor nok til dig.


Så skal jeg til Rønnede på Sjælland, for at finde en forhandler af den (N.P.Motor?) Grin
Ellers skal jeg prøve en Regal Raptor 50cc, (chopper med gear Smil ) der kan købes hernede.

Ellers må jeg ha' fat i en Honda CD50, igen. Havde en i midtfirserne Grin.
Svar
#4
Når du er ude at prøve ny køretøj så prøv lige denne for mig den ser fed ud.

Peugeot Elystar Advance
http://www.peugeotscooter.dk/?page=33

svend loksø
Svar
#5
svend loksø Skrev:Når du er ude at prøve ny køretøj så prøv lige denne for mig den ser fed ud.

Peugeot Elystar Advance
http://www.peugeotscooter.dk/?page=33

svend loksø


Den har jeg prøvet Grin. Og der er kun een ting at sige om den. Den er simpelthen feeed manner Griner. Men desværre noget dyr, og findes kun som 45'er. Ond Man sidder godt på den og der er masser af benplads. Og en lækker lyd, har den også Smil.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#6
Og her et billede af den metode jeg bruger, når jeg "tester" scootere Smil. Læg mærke til hvor foden er, og se så afstanden mellem knæ og styr på målebåndet (10 cm). Hvis jeg sætter foden lidt tilbage, så ryger afstanden ned på 6 cm.

[Image: 1852.jpg]
Svar
#7
Har selv samme problem som dig vedr. ben der går imod styret, og jeg har efterhånden haft en del scootere, både nrg, og runner blandt andet. Men de eneste som jeg indtil videre har kunnet dreje på uden at skulle ændre ben stilling er min nuværende T.Rex og så en Neos. Så jeg vil anbefale dig at prøve sådan en Neos. :wink:
Svar
#8
Jeg kan selvfølgelig kun anbefale Aprilia Sr50 Factory Grin
Svar
#9
Hummerbaronen Skrev:Jeg kan selvfølgelig kun anbefale Aprilia Sr50 Factory Grin

Og den er hundedyr og kun som 45??, så nej tak Smil.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#10
Så vidt jeg ved findes SR50 Factory som 30'er, det var kun de gamle SR50, non ditech der kun var 45'ere Smil
Svar
#11
dark0n3 Skrev:Så vidt jeg ved findes SR50 Factory som 30'er, det var kun de gamle SR50, non ditech der kun var 45'ere Smil
Tjekkede den lige, via Google:
http://www.aprilia.dk/SR50/index.htm
Nej tak, den ER for dyr.Ked af det Men ingen tvivl om, at det er en fed scooter Smil.
Svar
#12
Det er så hut jeg visker også den SR50 med Piaggio motor, den er måske dyr, men for pokker det er jo kvalitet! Smil

Selvom køb da en ny Dr Big, den gamle har jo holdt mere end godt Smil
Svar


Forum spring: