Søg Garagen Hej Gæst! Register

Original eller ej?
#1
Ja, jeg er så en nyere scooterejer, som snart skal på jagt efter reservedele.
Jeg køber sagerne ved THansen, og fx en Indsugningsstuds til CPI popcorn er der to slags af, i reserverdele kataloget:
En Ø21.00 mm - original og
en Ø21.00 mm (dvs 'ikke original').
Da begge er til min slags scooter kan de selvfølelig begge bruges. Men hvad skal dette "original" betyde? Det der er problemet er at den koster mere. Får jeg bedre kvalitet?


En anden ting jeg bemærkede da jeg kiggede ned i scooteren, var at karburater indsugningsstudsens ene skrue var "rund" i det... Altså det er ikke muligt at skrue den af (har dog ikke prøvet). Er den knækket tror i?
Hvis det er nødvendigt kan jeg prøve at fixe et billede, så i kan se den, men det bliver nok først om et par dage.

- Mathias
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Hej, den skrue som ser forkert ud , det er en knæk bolt. som er forhandlerens garanti for at man ikke piller ved den, men den kan tages ud ved at skære en slids i den så du kan tage den af med en slagskrugetrækker. Eller anden. Nogen borer hul i den og tager den ud ved hjælp af en ornepik.
4400 kalundborg.
Svar
#3
skodacarsten Skrev:Hej, den skrue som ser forkert ud , det er en knæk bolt. som er forhandlerens garanti for at man ikke piller ved den, men den kan tages ud ved at skære en slids i den så du kan tage den af med en slagskrugetrækker. Eller anden. Nogen borer hul i den og tager den ud ved hjælp af en ornepik.

Mange tak for svaret.

----
Nogen der kender svaret på det første spørgsmål omkring reserverdelene?
Svar
#4
Ja men du kan bare købe den originale, da kopier mange gange er en original, som er blevet kasseret pga en ridse i det yderste gummie eller sådan, og det er jo ikke mange penge der er til forskel,
4400 kalundborg.
Svar
#5
skodacarsten Skrev:Ja men du kan bare købe den originale, da kopier mange gange er en original, som er blevet kasseret pga en ridse i det yderste gummie eller sådan, og det er jo ikke mange penge der er til forskel,

Så det er altså bare en kasseret original? Altså en man sagtens kan bruge. Og det med prisen, er der alligevel en større forskel på. Fx skal jeg nemlig også have en kilerem:
Euro 2: 99,-
Original - Euro 2: 349,-
Jeg vader ikke i penge til halsen :/.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#6
Orginal stumper holder altid længere, da det som regl er bedre kvalitet...
Svar
#7
sukedk2001 Skrev:Orginal stumper holder altid længere, da det som regl er bedre kvalitet...
Medmindre, du kan finde de "originale" reservedele billigere under andet navn :wink: F.eks. er min "originale" kymcorem produceret af Bando, og er en Bando VS rem med både Kymco og Bando påtrykt remmen. Køber du den samme rem fra Naraku, får du nøjagtigt den samme Bando VS rem - bare billigere. Eneste forskel er, at Kymco ikke er påstemplet, resten af stemplerne er de samme.
Beatus, qui prodest, quibus potest
Stavefejl og dårlig grammatik er lavet bevidst. Det øger underholdningsværdien.
Remember... four wheels move the body, but two wheels move the soul.
Svar
#8
kragen Skrev:Medmindre, du kan finde de "originale" reservedele billigere under andet navn :wink: F.eks. er min "originale" kymcorem produceret af Bando, og er en Bando VS rem med både Kymco og Bando påtrykt remmen. Køber du den samme rem fra Naraku, får du nøjagtigt den samme Bando VS rem - bare billigere. Eneste forskel er, at Kymco ikke er påstemplet, resten af stemplerne er de samme.

Nemlig men er det ikke t-hansen, vi snakker om nu? :wink:
Svar
#9
Ja der er så små 250 kr i forskel. men hvis den så kun holder til 25% af hva den originale holder ja så har du ikke sparen noget.
Det kan jo være at den uoriginale måske er lidt for stiv så den hurligere slår revner, eller den måske mangler en millimeter gummie, så dør den jo hurtigt, eller den kan være lidt skæv hvor den skal spændes på din cylinder, men den uoriginale kan bruget til nød, indtil du får råd til originalen. men den originale holder også til mindst 13000km. eller 4 år.
4400 kalundborg.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)Forum spring: