Søg Garagen Hej Gæst! Register

Forhjul blokerer!!
#1
Min Listo er på det sidste begyndt at køre langsommere og langsommere og forleden dag fandt jeg ud af hvorfor. Det er simpelthen bremserne på forhjulet der trykker på skiven. Jeg har normalt ikke dette problem. Da jeg ville kigge på det idag var forhjulet total blokeret - jeg løsnede skruen lidt der hvor der kommer olie ud og lod den slippe af med lidt olie ca 20 dråber - det resulterede i at bremse grebet ikke var så stramt mere - men den blokerer stadig ??

Hvad fanden skal jeg stille op?? :oops: Grin
Skal jeg tage hele bremseenheden af og se på klodserne - eller trykke dem tilbage hvor de kom fra ? :P Griner Griner Griner


Hilsen Olandinho
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Tyder på at stemplerne ikke går tilbage - som de burde gøre.
Af med kaliberen og pres stemplerne ud og rens dem for evt. rust og skidt. Så er der en chance for at redde kaliberen - hvis altså rusten ikke allerede har ødelagt chromlaget på stemplerne.
Bagefter skal der self. udluftes, så trykket vender tilbage.
Svar
#3
Jeg håber/regner ikke med at det er rustent -jeg købte den for et halvt år siden...
Jeg kigger på det i morgen - og vender tilbage om det har virket 8)
Svar
#4
Olandinho Skrev:Jeg håber/regner ikke med at det er rustent -jeg købte den for et halvt år siden...

Så er der jo garanti på den - ned til forhandleren med den! :wink:
Hilsen - Henrik
tidl. CityScooter.dk
Svar
#5
Nu har jeg sendt den til forhandleren altså for 14 dage siden - - den er blevet lavet - det var bare bremsebakken der ikke trak sig tilbage. Nu er den blevet smurt - ikke skiftet.

Nu vil forhandleren have 4-500 kr fordi han ikke mener at det er en garantisag !!! ?? Ond

Hvad skal jeg sige til det?


Olandinho
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#6
Olandinho Skrev:Nu har jeg sendt den til forhandleren altså for 14 dage siden - - den er blevet lavet - det var bare bremsebakken der ikke trak sig tilbage. Nu er den blevet smurt - ikke skiftet.

Nu vil forhandleren have 4-500 kr fordi han ikke mener at det er en garantisag !!! ?? Ond

Hvad skal jeg sige til det?


Olandinho

Det ER en garantisag, hvis maskinen har været til standard serviceeftersyn hos ham, iflg de intervaller som der står angivet i servicebogen. Hvis HAN ikke har sørget for at rense og smøre bremsen, ved de eftersyn, såfremt det står i servicemanualen det skal gøres, så er det jo ham der ikke har varetaget serviceeftersynet efter de foreskrifter fabrikanten har angivet.

Såfremt han HAR foretaget eftersyn og smøring af bremsen ved serviceeftersyn, så er det også en garanti sag, fordi så burde bremsen jo ikke begynde at hænge.

Det samme gør sig gældende hvis serviceeftersynet ikke specificerer et eftersyn og smøring af bremsen, fordi det så implicit indikeres at bremsen ikke behøver dette eftersyn ved serviceeftersynet, Hvis den så svigter som den jo gjorde, så må det dækkes af garantien.

Dutch
Svar
#7
Det er nu ikke helt korrekt Græder Reklamationsretten gælder for fabrikationsfejl. Hvis cylindrene i bremsen "sætter sig" pga. møg, vil man ikke umiddelbart kunne påberåbe sig en fabrikationsfejl. Da møg endvidere kan komme tre sekunder efter et serviceeftersyn, vil man også have vanskeligheder med at påstå, det skyldes dårligt serviceeftersyn Græder
Beatus, qui prodest, quibus potest
Stavefejl og dårlig grammatik er lavet bevidst. Det øger underholdningsværdien.
Remember... four wheels move the body, but two wheels move the soul.
Svar


Forum spring: