Søg Garagen Hej Gæst! Register

Kører du i gummistøvler?
#1
Hejsa,

Jeg er relativ ny scooterejer og bruger den primært til at køre på arbejde. Jeg kom så til at tænke på hvad f...... gør jeg når det en dag er regnvejr. Så vil mine sko jo blive våde medmindre at jeg selvfølgelig kører i gummistøvler, men så skal jeg jo vade rundt i disse hele dagen, medmindre jeg tager mine sko med og skifter, men så skal man slæbe rundt på disse osv. (er klar over at det er et luksusproblem Grin )

Det skal siges at jeg ikke kan rende rundt i gummistøvler på arbejdet. For det første fordi det er usundt for fødderne og for det andet fordi det ikke ser så pænt ud Griner

Synes det kunne være sjovt at høre hvordan andre tackler dette lille irriterende problem.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
jungleman Skrev:Hejsa,

Jeg er relativ nu scooterejer og bruger den primært til at køre på arbejde. Jeg kom så til at tænke på hvad f...... gør jeg når det en dag er regnvejr. Så vil mine sko jo blive våde medmindre at jeg selvfølgelig kører i gummistøvler, men så skal jeg jo vade rundt i disse hele dagen, medmindre jeg tager mine sko med og skifter, men så skal man slæbe rundt på disse osv. (er klar over at det er et luksusproblem Grin )

Det skal siges at jeg ikke kan rende rundt i gummistøvler på arbejdet. For det første fordi det er usundt for fødderne og for det andet fordi det ikke ser så pænt ud Griner

Synes det kunne være sjovt at høre hvordan andre tackler dette lille irriterende problem.

To mulige løsninger : En topboks, hvor du så har skiftesko med, og kan lægge gummistøvlerne indtil du skal køre igen.

Eller køb et par gode pæne læder støvler, enten kortskaftet eller langskaftet, som du kan bruge de dage. Sørg for at give dem læderfedt, eller på anden måde imprægnere dem, før brug og med regelmæssige mellemrum. Så holder de sig pæne i lang tid, samt er rimelig vandtætte (dermed ikke være sagt du kan bruge dem som waders mens du er på fisketur.)

Hvis du vælger sidstnævnte løsning, så overvej at købe et par touringstøvler til MC brug. De fåes ganske pæne, uden at være for MC præget i stil og udforming, og i forskellige prisklasser - Og har den yderligere fordel at de yder en rimelig beskyttelse af fødder, ankler og skinneben, skulle uheldet en dag være ude.

Jeg har selv købt et par hos Thansen ( http://www.thansen.dk/product.asp?c=1725...=450506276 ), som ikke er for MC-agtige at se på, og som jeg godt kan holde ud at gå i en hel dag, fordi de ikke har den typiske "racing vinkel" på skaftet. Til prisen synes jeg det er et godt køb, og specielt til almindelig kørselsbehov.

Dutch
Svar
#3
Det er dælme sjældent, jeg kører i gummistøvler Smil. Jeg bruger MCstøvler, som sagtens kan holde vandet ude, og også kan gå's med Griner.
Svar
#4
Så længe jeg ikke holder stille i lang tid, så dækker knallerten for mine fødder når jeg kører Smil
Svar
#5
Hmm det er måske bare mig som ikke er klædt på til formålet. Jeg kører bare i mit civile tøj, dvs ingen MC støvler, -jakke, -bukser e.l. Jeg kører kun ca. 8 km hver vej, så jeg vil helst ikke have noget ´beklædning som er alt for besværligt at skifte osv.

Kører I også i mc udstyr om sommeren?
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#6
Jeg kører med Termo gummistøvler fra Harald Skrald, men jeg overvejer rigtig meget disse her: http://www.thansen.dk/product.asp?c=1725...1965056752 men de er nok ikke med for, så jeg ved ikke om man kan bruge dem om vinteren.
• PGO T-Rex Januar 2005 - Maj 2014 ca. 42000 km.
• PGO Dr. Big Maj 2014 -
Svar
#7
Excile Skrev:Så længe jeg ikke holder stille i lang tid, så dækker knallerten for mine fødder når jeg kører Smil

Samme her. Har aldrig tænkt over at mine fødder bliver våde når jeg kører?
Skrevet af mig.

"Hvis det ikke er i stykker, så lad vær' med at pille". ;)
Svar
#8
jungleman Skrev:Kører I også i mc udstyr om sommeren?


Støvlerne bruges hele året for mit vedkommende, og min Mcjakke bruges en gang imellem (foret kan ta's ud.) Sommerbukserne er almindelige cowboybukser Smil.
Svar
#9
Hvis du går ind i en cykeludstyrsforretning eller spejdersport, kan du købe skoovertræk i plastik. Du kan også bruge de blå overtræksdimser, bla. håndværkere bruger. Jeg bruger selv nogle fra spejdersport på mine støvler - især i snevejr.

Jeg kører hele året med kørejakke og bukser i tekstil, da læder er bøvlet og kræver besværlig vedligeholdelse. Temperaturen kan reguleres med foret og ventilationshuller. Hovedårsagen til kørebeklædningen er dog, at den er vand- og vindtæt, samt at der er indbygget beskyttelse i form af materiale og protektorer. Jeg har ingen problemer med, at have "normalt" tøj på inden under, hvis jeg har brug for det. På en tohjuler, bliver man møget til, uanset vejret :wink:
Beatus, qui prodest, quibus potest
Stavefejl og dårlig grammatik er lavet bevidst. Det øger underholdningsværdien.
Remember... four wheels move the body, but two wheels move the soul.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#10
Kører klipklapper. :P
Så kan man få luft, mellem tærene. :P
Svar
#11
En nødløsning, som jeg har benyttet, om sommeren er et par plasticposer som overtræk og et par elastikker til at holde dem på plads.

Der er imidlertid kun en nødløsning, da man mister en del af fodfæstet Fortvivlethock:
Fødderne på fodpladen føles som om de hviler i sæbe!
Vi har de politikere, vi fortjener. 'Nogen' har stemt på dem! Men så er der alle de politikere, som vi ikke kan gøre noget ved. DJØF'erne i embedsvældet!
Svar


Forum spring: