Søg Garagen Hej Gæst! Register

Hvem kan reparere min T-Rex?
#1
Hej

Jeg kørte min T-Rex 50 i vinterhi oktober måned i en varm og tør kælder, og da jeg efter et par måneder ville se til vilddyret ville den ikke starte. Jeg vidste at batteriet nok var lidt fladt, så det skiftede jeg ud, men det hjalp ikke. Jeg ved absolut intet om motorer og kan derfor ikke selv lave den. Er der en venlig sjæl der er lidt fiks på fingrene der kan få liv i den (står på Frederiksberg)? Eftersom jeg kørte den hele sidste sommer og efterår forestiller jeg mig ikke at det er noget alvorligt, og jeg lønner selvfølgelig for indsatsen.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

آگهی
#2
Kan den heller ikke på kick?

Der er naturligvis altid muligheden for tom tank (afdampet benzin), men det har du jo nok set efter Smil

Selvom jeg ikke bor så langt væk (Valby), så er jeg nok ikke den rette til at splitte dyret alt for meget ad.
Svar
#3
den benzin der står i karbu er sikkert oz blevet mat. der må være en tømmeskrue på bundkarret af karbu. tøm ca en 1-2 dl ud så er der frisk benzin det kan måske hjælpe.
Svar
#4
Hmm - det har jeg faktisk ikke tænkt på :oops: Må hellere tanke lidt op i morgen og så se om det hjælper. Det der med bundkaret: hvor kommer man til det (udover at det formodentlig sidder..... i bunden!)
Svar
#5
Start med at skrue tændrør ud og sprøjt et par ml. benzin direkte ind i cylinder til at starte op på, på det vil den kunne køre et par sekunder, og måske er det nok til at der kan kommer liv i den.
Men til en anden gang, så husk at tømme svømmerhus inden du henstiller den, og sprøjt lidt olie ned i cylinder, hvorefter du træder på kick starter et par gange så olien bliver fordelt på cylindervæg og stempelringe så der ikke kommer rust. Det er også en god ide at tage batteri af og lade på det et par gange i løbet af vinteren, da det ellers vil stå og aflade langsomt, hvad batteri ikke kan tåle.
Fortid mange biler og mortorcykler- NU Kawasaki er6f
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#6
Tak, det vil jeg prøve. Man kan måske også bare tage en tur på den i ny og næ, så den ikke står og dør. Egentlig er det mærkeligt: min græsslåmaskine står ude i skuret i stærk frost hele vinteren og starter uden problemer op med et brøl når foråret kommer og der skal slås græs! Men en knallert er åbenbart noget mere følsom.
Svar
#7
Patrick> Tror det lidt forskelligt.
Min Listo stod i en hård vinterperiode i 1½ måned udenfor i sneen, den startede med det samme da jeg kom hjem til den igen, uden at fortage mig andet end at trykke på el-starter knappen.
Svar


Forum spring: