Søg Garagen Hej Gæst! Register

Pige dræbt under gymnasiefest
#1
"Det gik helt galt, da Hasseris Gymnasium holdt fastelavnsfest her til aften. Under festen opstod et dramatisk knivopgør, der endte med at én blev dræbt og to såret."

http://ekstrabladet.dk/VisArtikel.iasp?PageID=337958
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

آگهی
#2
"En fastelavnsfest på Hasseris Gymnasium i Aalborg endte fredag aften i en tragedie, da en 23-årig mand stak sin 18-årige eks-kæreste ihjel, sårede to og derefter tog sit eget liv."

http://www.bt.dk/krimi/artikel:aid=424956/

Sørgeligt.
Svar
#3
ja hvad er det da for en verden vi lever i
Svar
#4
Jeg bor 3 km fra omtalte gym, og kører forbi hver dag. Ja det er skræmmende at tænke på.

Eneste positive note er sku da at klovnen hængte sig selv bagefter, så vi ikke skal forsørge ham i spjældet de næste 10-15 år.

Vi havde ikke scanneren tændt i går da vi så "Hunt For Red October" med det store surround tændt, men ellers havde der nok været noget at høre på.

/nighthawk
Svar
#5
Du har altid sådan nogle frygtelige historirer SLK. Nå men for at blive i det dystre er min underbo fundet død her til morgen, siddende i sit brusebad. Par og fyrre er han, det er sq skummelt. Men jeg bor nu også et sted hvor folk tit dør. I sidste uge var det en i nabopgangen men hun var også super gammel. Sidste år prøvede en gammel dame at koge vand i sin elkeddel på sit gaskomfur, tror ikke hun opdagede hvad der skete. Oh well, sådan er der så meget.
TruckStar
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#6
T Skrev:Du har altid sådan nogle frygtelige historirer SLK. Nå men for at blive i det dystre er min underbo fundet død her til morgen, siddende i sit brusebad. Par og fyrre er han, det er sq skummelt. Men jeg bor nu også et sted hvor folk tit dør. I sidste uge var det en i nabopgangen men hun var også super gammel. Sidste år prøvede en gammel dame at koge vand i sin elkeddel på sit gaskomfur, tror ikke hun opdagede hvad der skete. Oh well, sådan er der så meget.

Har jeg frygtelige historier?? Fortvivlethock:
Folk dør jo rundt om dig som fluer T :roll:
Ej, selvfølgelig ikke rart at have en død underbo siddende i badekarret.
Svar
#7
Der er mange gamle her, bygningerne er fra 66 og dem der flyttede ind er ikke meget for at flytte ud igen. Men så kan det jo være en af de store lejligheder bliver ledige før eller siden. 146 kvadratmeter ville nu være rart. Lige nu har vi "kun" 96.
TruckStar
Svar
#8
Vi ka da godt bytte - vi bor 2 på 48 m2 - med fælles bad og toilet på bagtrappen med naboen. :crazy:

96 m2 ... det er da en kanon størrelse.

Hvis vi kunne få bare 10 m2 ekstra - fordelt med 5-6 m2 i et lille ekstraværelse og en 3-4 m2 ekstra i stuen (den vi har er kun 15 m2) så ville vi være rigtig glade.

/Nighthawk
Svar
#9
Nighthawk> Ja det var ikke møj.
Jeg har 63m2 til mig selv - med eget bad og toilet vel at mærke Blink med øjet
Men det er jo heller ikke så dyrt her i Randers, endnu.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#10
i skulle klage vi er 5 som bor på 94m2 vi (min kone og mig)må sove i stuen
Svar
#11
Godt så, jeg kan jo godt se at vi dårligt kan klage, og det gør vi heller ikke. Men stadig ville jeg gerne have min fingre i en af de store lejligheder. Sidste rygte var at der ville gå ca. 1 1/2 år og det er jo ikke så galt.
TruckStar
Svar
#12
R.I.P. til pigen, knægten kan riste i helvede, sådan en idiot.


Lidt OT

Jeg har 150 kvm(hus med 1.sal). 1.salen er dog kun udstyret med et 8 kvm stort værelse, resten er oplagringsplads. Smil Grunden er på ca 900 kvm. For det betaler jeg i ren husleje ca 1800 kr. Smil
Svar


Forum spring: