Søg Garagen Hej Gæst! Register

Piaggio New Zip 2
#1
Hejsa.

Jeg er den lykkelige ejer af en Piaggio New Zip 2 (45) købt brugt. Desværre er tændingslåsen gået i stykker. Den kan ikke tænde og slukke. Er der nogen der ved hvad sådan noget koster at få lavet?

Den kører ca 80 kmt men er lidt sløv i betrækket. Kan det skyldes at der skal skiftes ruller? I så fald hvilke ruller skal jeg skifte til?
Er der nogen der kan forklare mig det med rullerne. Skal man skifte til tungere ruller for at få mere optræk eller er det lettere ruller der skal i?

Er der andre ting jeg skal være opmærksom på ved denne model?

På forhånd tak.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Zip Skrev:...Er der nogen der kan forklare mig det med rullerne. Skal man skifte til tungere ruller for at få mere optræk eller er det lettere ruller der skal i?...
Ingen af delene. Du skal finde den samlede vægt på rullerne, der både giver topfart og accelleration. Den gamle halvskrøne med lettere ruller=accelleration, men dårligere topfart, og tungere ruller=topfart, men dårligere accelleration, gælder ikke vores små motorer, med et stærkt begrænset effektbånd. Køb en æske prøveruller, eller køb de billigste ruller i forskellige vægte, du kan få hos thansen, og skift, indtil du har fundet den rette vægt til dig. Køb herefter et sæt kvalitetsruller fra f.eks. Malossi eller Stage6, og kør med dem.Hvis din maskine har svært ved at nå det sidste stykke op til topfart (maks. omdrejninger), kan det være tegn på, at du skal have lettere ruller i.
Beatus, qui prodest, quibus potest
Stavefejl og dårlig grammatik er lavet bevidst. Det øger underholdningsværdien.
Remember... four wheels move the body, but two wheels move the soul.
Svar
#3
Okay. Tak for svar
Svar


Forum spring: