Søg Garagen Hej Gæst! Register

Runner, taber benzin
#1
Ja, jeg skulle fylde min tank op i dag på min nye runner. Benz lampen lyste, så der kan ikke have været meget i tanken. Fyldte så på for 91kr (lige omkring 9 liter ^^ ). Og så da jeg skulle ind og betale, så jeg benzen fossede ud lige bag forhjulet, ved bundskjoldet. Det drejer sig ikke om en smule. Tror i alt så drejer det sig om måske en eller 2 liter benz, hvis ikke mere. Da jeg kom hjem igen stod måleren stadig på full. og den dryppede stadig lidt benz, men det var ikk nær så slemt som før.

Er det mig der har ramt overløbet med tank pistol tingen, eller ryger der virkelig så meget ud af overløbet :S :oops:

Eller er min tank utæt oppe i toppen ^^

Nogen der har samme erfaringer?

Eller nogen der ved hvad det kunne være Spørgsmålstegn
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
For os alm. dødelige vil det måske være på sin plads at fortælle, hvor stor en tank sådan en halvbror er udstyret med.

Det hedder sig, at min kan rumme 5 liter, men mindst 1 gang har jeg præsteret at tanke 5,24 l og forinden var der stadig tydelig væske dernede (og kørte fint!)

Lige som ved biler antager jeg derfor at der er plads til en del mere, men at det kan komme an på temperatur og pumpenøjagtighed. Pumpen siges jo at være justeret til en bestemt temperatur (15 grader?), men i disse tider kan der sikkert blive plads til en del mere.

Med angiveligt en Udvidelseskoefficient for råolie på 0,0007 (mangler målestok!) tyder det dog umiddelbart ikke på den helt store forskel i volumen ved f.eks. 5 grader.
Vi har de politikere, vi fortjener. 'Nogen' har stemt på dem! Men så er der alle de politikere, som vi ikke kan gøre noget ved. DJØF'erne i embedsvældet!
Svar
#3
Hvilken årgang er din Runner fra ?? min er fra 2006 og den kan have godt 7 liter benzin i tanken ,den gamle model hvade 12 liter tank.
Gilera Runner Sp 50 2006. King of the road Ca 60.000 km.
Gilera Runner Sp 30 2004 Gammel model 2366 km "Hvepsen".
Aprilia Sport City One 50cc 4T 2010 model 10550 km is blå.
Hjælper andre når jeg kan med deres scooterer det var også noget at Kragen gjore vi glemmer ham aldrig ære være hans minde R.I.P.
Svar
#4
Min er så den "gammle" model den rummer selvfølgelig 12L, og ja det er en runner!
Svar
#5
Der skal sidde to sorte slanger, som munder ud under dine fødder et sted under scooteren. De er hhv. fra overløbskraven omkring tankstudsen ved låget, og den anden sidder på toppen af tanken et par cm. under låget. Det er en åndeslange som sørger for at når du bruger benzinen i tanken, kommer der luft ind i tanken istedet. Og fylder du tanken helt op til toppen som du kan, kan der godt rende tæt ved en dl. ud af slangen. Det kan du undgå ved at undlade at fylde den heelt op.

Kan du se om det kommer ud af en af de slanger? Gør det ikke det, kan det være en utæt benzinslange fra bunden af tanken evt.
Ivrig scooterkører både på gaden og på banen.
Har rodet med scootere siden 95, hvor jeg startede i lære.
http://www.scootergalleri.dk/html/gal_vi...p?ID=12360
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#6
Hey alle. Undskyld jeg ikke lige har været online, så jeg ikk har svaret. Det drejer sig om en 2003 Runner (Med 12 liters tank).

Den var så småt stoppet med at smide benz da jeg kom hjem. Nu gør den det kun når jeg skal ned af trappen til kælderen, så det må være noget overløb eller hul i toppen af tanken.
Svar
#7
Lehmann Skrev:Kan du se om det kommer ud af en af de slanger? Gør det ikke det, kan det være en utæt benzinslange fra bunden af tanken evt.

Jeg får lige kigget her en af dagene når jeg har fri fra arbejde. Smil
Svar


Forum spring: