Søg Garagen Hej Gæst! Register

Trafikken skal i dybden, men ...
#1
I går var der en artikel i Berlingske om, at man har planer om at grave/bore en del gennemgående trafik ned i København city.
Jeg har under pseudonym 'Byboeren' tilladt mig at indlægge en lille kommentar på visse af vore synsvinkler. Blink med øjet

http://www.berlingske.dk/article/2007122...712270048/
http://www.berlingske.dk/article/2007122.../71227119/
Vi har de politikere, vi fortjener. 'Nogen' har stemt på dem! Men så er der alle de politikere, som vi ikke kan gøre noget ved. DJØF'erne i embedsvældet!
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Godt brølt, løve :wink:
Folk må vågne op fra deres tornerosesøvn, og indse, at en traffikfri by ikke er en by, men et museum à la Den Gamle By i Århus og Frilandsmuseet. En by, er altså andet end gadecafeer og kulturhuse. Jeg går helt ind for, at den tunge traffik ledes væk fra bykernen, og at der bør etableres en form for "Søring" i København, så motorvejene får direkte fobindelse med hinanden, men at tro på, at en by kan fungere med beboere og arbejdspladser/forretninger uden biler på gaden, er en romantisk utopi. Bilen er opfundet, og medmindre man tilhører Amish-samfundet, så er der ingen, der vil give afkald på dens bekvemmelighed. At tro på, at folk vil parkere deres biler i Tåstrup og tage Metroen ind til deres bopæl eller arbejdsplads og spadsere, er det rene vanvid. Og hvad med leverancer, håndværkere, brandbiler, ambulancer m.m. - skal det foregå i zig-zag med hestevogn Fortvivlethock:
Beatus, qui prodest, quibus potest
Stavefejl og dårlig grammatik er lavet bevidst. Det øger underholdningsværdien.
Remember... four wheels move the body, but two wheels move the soul.
Svar


Forum spring: