Søg Garagen Hej Gæst! Register

Knækket blandingsskrue
#1
Hej BS
Jeg er meget træt af min Texas 50/4: http://www.scootergalleri.dk/html/gal_vi...?ID=133997

Den gider ikke stå i tomgang. Jeg har simpelt hen prøvet alt: Stillet ventiler, skiftet pakninger, skiftet membran, skiftet accelerations pumpe, renset karburator og luftfilter.

Intet har hjulpet. Det eneste jeg mistænker nu er blandingsskruen. Den er knækket. Jeg købte en hos Thansen og satte den i, men den knækkede ligså snart jeg satte den i. Jeg har nu prøvet med ca. 6 blandingsskruer fra Thansen. Hvad kan der være galt? Hvad er skyld i at de knækker?
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Prøv og lade være med at voldspænde den blandingsskrue. Så skal den nok holde. Du skal kun lige kunne mærke at den røre bunden. Lige som når du "leger" med den langhåret i sengen. Så skruer du den et par omgange ud og starter motoren, så du kan finjustere.
Svar
#3
Tolund

Problemet er bare at den knækker inden den er noget bunden. Det er som om gevindet er skævt, altså først er den nem at skrue i, så bliver den hård, så bliver den blød og så hård igen.
Svar
#4
Så er der kun en vej frem, køb dig en ny karburator. Hvis gevindet er ødelagt, så kan du fortsætte med at købe dig fattig i blandingsskruer og du får aldrig den motor til at køre godt.
Svar


Forum spring: