Søg Garagen Hej Gæst! Register

Listo jul.
#1
Så nu kom dagen, hvor min Listo skulle justeres lidt. Har fjernet ringen, sat 6 gr mallosi ruller i samt monteret en ny dysse str. 94. Og skifter tændrør og hætte, justeret luftskruen lidt. Men er nu ikke helt tilfreds med dens optræk. Er meget længe om at komme op til de 60 kmt, men der efter går det meget sløvt.

Men kan dog runde de 75 kmt., efter længere tid. Er der nogen som har nogen forslag til lidt mere træk op i toppen. Skal man sætte mindre ruller i. Eller skal man sætte ringen i igen, men bare i halv tykkelse. Er godt tilfreds med at den kører 65 kmt. Resten af farten er jeg ligeglad med.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Lidt lettere ruller vil gøre det bedre, ca. 5gr. ville jeg prøve med.
Svar
#3
Ja ok. Men kan man så ikke bare købe et sæt 4 grams. og så mixe dem. For ellers er de nye jo lige til at smide ud. Og så har man jo lige spildt 88 kr på de nye ruller. Eller er det for meget vægtforskel at mixe med. For jeg tænkte nemli at hvis ringen kun er i halv tykkelse ville den geare ud noget før jo.
Svar
#4
Glemte lige at sige at jeg er en af dem som ikke må køre på listoen. vejer nemli noget mere end de 88 kg den må laste. Min vægt stopper nemli først ved 110 kg. Min mekaniker syntes nemli at det var noget voldsomt at sætte 3 gram mindre ruller i end standart. Så han mente at 6 gr. Var mere passendene.
Svar
#5
skodacarsten Skrev:Ja ok. Men kan man så ikke bare købe et sæt 4 grams. og så mixe dem. For ellers er de nye jo lige til at smide ud. Og så har man jo lige spildt 88 kr på de nye ruller. Eller er det for meget vægtforskel at mixe med. For jeg tænkte nemli at hvis ringen kun er i halv tykkelse ville den geare ud noget før jo.

Det kan du jo prøve, bare totalvægten bliver lettere.

Halv ring vil give mere træk når vario'en er kørt ud - hvilket jo så sker tidligere. Det ka du også prøve ja.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#6
Ja ok. Prøver jeg så at kigge på i morgen. Da jeg ikke kan få nogen stumper i dag jo. Men tror næsten at jeg vil ofre de rigtige ruller i stedet for at mixe dem. kan jo altid give dem til en som har bedre brug for dem end jeg har.prøver med et sæt 5 grams først.

Syntes også at der er kommet lidt vibrationer i min scooter efter jeg taget hele ringen ud. Ved nogen om hvilken ring som er smallere end listoens er standart. da den ring jo skal være helt lige,ellers er det jo ikke til at spænde op. Så det bliver med med kobling havari til følge.
Svar


Forum spring: