Søg Garagen Hej Gæst! Register

Gianelli Go til 07 sonic??
#1
Hej. Ville lige høre om der er nogle der ved hvordan i dælen man for en gianelli go til at passe på en sonic (ac) fra 2007. Forrøret som er sat på standard er sat sammen med 3 bolte. Men en gianelli go forrør skal kun sættes sammen med 2 bolte af hvad jeg kan se på billeder, så det kommer jo ikke til at være helt tæt?. Men ellers havde jeg tænkt på at købe dette forrør og sætte på: http://www.scooter-dele.dk/piz.asp?id=26...3&mId=1972 . Vil det kunne virke?

Og er der nogle der ved om en Gianelli go udstødning kan skilles fra forrøret?

mvh. pk
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Pk Skrev:Hej. Ville lige høre om der er nogle der ved hvordan i dælen man for en gianelli go til at passe på en sonic (ac) fra 2007. Forrøret som er sat på standard er sat sammen med 3 bolte. Men en gianelli go forrør skal kun sættes sammen med 2 bolte af hvad jeg kan se på billeder, så det kommer jo ikke til at være helt tæt?. Men ellers havde jeg tænkt på at købe dette forrør og sætte på: http://www.scooter-dele.dk/piz.asp?id=26...3&mId=1972 . Vil det kunne virke?

Og er der nogle der ved om en Gianelli go udstødning kan skilles fra forrøret?

mvh. pk

Umidlbart ser det forrør ud til at kunne fungere - da cylinderens flange også er drejet på de begrænsede cyl. som de nyere Sonic er forsynet med. Men selve cyl. har kun 3 skyllekanaler og yder ikke meget - heller ikke med en anden udstødnng på, så den bør skiftes sammen med potten
Svar


Forum spring: