Søg Garagen Hej Gæst! Register

Newtonmeter
#1
Hejsa!
Her er lige et link til skodacarsten ang Newtonmeter:
http://www.studieportalen.dk/Forums/Thre...?id=270412

Det er bare et forslag så man kan se hvordan man om regner.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

آگهی
#2
Ja jeg ved sådan nogenlunde hvor meget en newton er i forhold til Kg. Men så kan jeg jo spørge, om hvor mange kg en vario skal spændes med. Håber ikke et denne besked bliver flyttet. Er ikke så stærk i grammatiken. Og lettere ordblind.
Svar
#3
100Nm tilsvarer 10kg for enden af en 1M lang stang..
Ret simpelt at have med at gøre.
Ejer ikke en cykel, så hvordan helvede kan jeg være cyklist..
At jeg er mc'ist er en helt anden snak..
Det andet tager jeg som en forulempelse..
Hader cykler og alt hvad de står for.
Svar
#4
Ja det passer jo meget godt. men hvor mange kg skal man spænde den med. Eller skal den spændes med 10 Kg. Er det,det du mener med de 100 Nm. til en vario på en listo45.
Svar
#5
skodacarsten Skrev:Ja det passer jo meget godt. men hvor mange kg skal man spænde den med. Eller skal den spændes med 10 Kg. Er det,det du mener med de 100 Nm. til en vario på en listo45.

Ca 40 Nm.. el. 4 kg. for alle vario'er.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#6
Ok tak for det. selv om det ikke lyder af meget. Men ok det er jo nok lidt i stil med at skifte,skive på en vinkelsliber.. skal ikke spændes mere end hva man kan med hånden. Og når man så skal skifte igen,er den næsten ikke til at få af igen..
Svar
#7
skodacarsten Skrev:Ok tak for det. selv om det ikke lyder af meget. Men ok det er jo nok lidt i stil med at skifte,skive på en vinkelsliber.. skal ikke spændes mere end hva man kan med hånden. Og når man så skal skifte igen,er den næsten ikke til at få af igen..

Bare husk en meget vigtig ting når du spænder : Vær helt sikker på, at du ikke spænder på remmen, dvs. den skal slækkes helt så den ikke rører remskive og vario når der spændes... Udråbstegn
Svar
#8
Ja ok. men er det ikke nemmest at gøre,ved at presse den bagerste kobling sammen,og så trække remmen frem i . den foreste kobling burde jo så være fri af varioen..
Svar
#9
skodacarsten Skrev:Ja ok. men er det ikke nemmest at gøre,ved at presse den bagerste kobling sammen,og så trække remmen frem i . den foreste kobling burde jo så være fri af varioen..

Simpelthen ja... :wink:
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#10
Skønt..Tak hjælpen til jer alle. Og så har jeg jo lært lidt.Men tror nu nok at jeg spænder den med et halvt kg mere. For en sikkerhedsskyld.
Svar


Forum spring: