Søg Garagen Hej Gæst! Register

Hjælp med PGO std karburator
#1
Jeg har skiftet min udstødning fra en technigas knæk til en yasuni c16. Begge dele er knæk men yasunien er selvfølgelig noget bedr. Men men men...

Rullerne har jeg ikke ændret. Det er stadig 7 gr. Jeg undrer mig bare over hvor dårligt min Big Max trækker lige pludselig. Jeg kører med en standard karburator 12mm med 92 dyse.

Fra 0%-15% gas (jeg har indstillet luftskruen) kører motoren "normalt". Men ved bundgas ved lave omdrejninger eller mellemgas lyder den anderledes. Hvis den får bundgas et par sekunder tager den lige pludselig ved og lyder som den skal og trækker godt.

Jeg synes (men jeg er ikke helt sikker) at den trækker dårligere når luftfilteret er taget af. Til gengæld har jeg også prøvet at pille el-chokeren helt af ved tomgang, og det ændrede tomgangen betydelig. Den tog nogen flere omdrejninger.

Mit spørgsmål er nu:

Hvad sker der når man piller chokeren HELT af karburatoren? Får den mere luft, benzin, eller bare mere blanding i det hele taget?

Med chokeren taget af trak den mere jævnt i mellemområdet, men umiddelbart synes jeg til gengæld den manglede lidt kraft på toppen.

Grunden til jeg overhovedet kører med std karburatoren er fordi jeg ikke kan få min 21mm Dell'orto til at du'. Jeg tror den drukner motoren.

Nogen der har nogle bud? Jeg kan jo ikke stille på nålen på sådan en std. pgo karburator.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Er det std. cyl ?

Prøv at tage begrænsningen ud af luftfilteret.
Svar


Forum spring: