Søg Garagen Hej Gæst! Register

TopDanmark snyder på vægtskålen, eller .. ?
#1
En gang i sommers fik jeg et godt tilbud på min indbo- og rejseforsikring hos TopDanmark, der sparede mig for en pæn lille sum årligt.

Hidtil havde indbo ligget hos danske, hvor jeg også har min ansvarsforsikring på dyret.
(Danske Forsikring har sjovt nok hovedsæde samme sted, som TopDanmark!!!)
Til rejseforsikring havde jeg hidtil benyttet IHI efter behov.

Ansvarsforsikringen ville man da gerne lade gå med over, så tingene forblev samlet. Prisen ville stort set blive den samme, forlød det.
De burde jo vide det. Det er de samme piger, der sidder og kikker på de samme fysiske skærme for begge selskaber!

Nu er der så indløbet først en besked fra Danske om at den ophører pr. nytår, og nu en opkrævning fra TopDanmark på 821 kr.
Jeg gav altså kun ca. 670 hos Danske!!

En forskel på godt 20% vil jeg ikke lige kalde 'stort set samme pris'. (Danske ligger stadig under 700)

Jeg har i hvert fald tænkt mig at tage mig en snak med dem på mandag, for at få en forklaring på, hvad de egentlig har gang i. Udover at skrabe penge ind til dem selv, naturligvis Ond

Skulle det hele gå op i hat og briller, hvor Danske ikke vil tage mig tilbage, nu hvor de ikke længere har min indbo, har jeg stadig min fagforening tilbage. Deres forsikringsselskab er sjovt nok også en del af TopDanmark, omend deres kontor ligger inde i byen. De kan levere til 685. Betalingen er dog noget mere bøvlet første gang, så derfor valgte jeg anden løsning sidst.
Vi har de politikere, vi fortjener. 'Nogen' har stemt på dem! Men så er der alle de politikere, som vi ikke kan gøre noget ved. DJØF'erne i embedsvældet!
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
En opfølgning!

TopDanmark havde åbenbart glemt (?) at fratrække samlerabat.

Eller var det en af de her GDSGD'er ?
(Går Den Så Går Den) Ked af det

Jeg endte derfor på kr 751 incl. branddækning, statsafgift og stempelafgift, hvilket er sammenligneligt med, hvad de nævnte konkurrenter ville ende på med samme dækning.
(fagforeningen kan dog ikke levere brand!)

Statsafgiften på 230 kr og stempelafgift på 8 kr, er vist ens for os alle uanset udbyder Ked af det

OK. 70 kr. er måske ikke meget at himle op over, men det svarer trods alt til godt 2 ugers benzin, eller 10-11 dages el-forbrug.
Vi har de politikere, vi fortjener. 'Nogen' har stemt på dem! Men så er der alle de politikere, som vi ikke kan gøre noget ved. DJØF'erne i embedsvældet!
Svar
#3
Vi kan jo se det i øjnene, staten er jo nasserøve. de prøver at få penge hvor de kan. Jeg fik for ikke så lang tid siden en bøde da jeg var i byen, fordi jeg kørte forbi et diskotek på scooter. så de troede at jeg havde kørt "promille" kørsel. Fik da annulleret bøden.

Jeg har også top danmark, de virker sku fint nok, men den prøver at snyde os. selvom det kun er små beløb.
Svar


Forum spring: