Søg Garagen Hej Gæst! Register

Så blev man stoppet af politiet.
#1
Ja, så blev det sgu min tur at til at blive stoppet af ordensmagten.
Det i sig selv er der jo ikke noget specielt ved, jeg kan jo bare lære at holde farten på det den skal være på.
Men der var dog et lille tvist ved historien som foregik sådan her.

Jeg var på vej hjem tidligt fra arbejde i dag torsdag, da knægten skulle gå Lucia i børnehaven. Man var selvfølgelig en smule forsinket, så det hele skulle gå lidt hurtigt. Turen går vestegnen ud mod Jyllinge, dvs. man ta'r den gennem Ballerup og ud af Frederikssundsvej hvor der er marker og hvad ved jeg. Så lige så snart jeg havde Ballerup i ryggen og god udsigt gav jeg scooteren noget at leve af. Vejret har været lige som det skulle være for scooteren trak en 70 stykker (målt og udtalt fra færdselsbetjenten), så lidt hurtigt har det gået.
Men jeg havde vel ligget på den hastighed et minuts tid da der stille og roligt trak en hvid motorcykel med nogle blå glasdimser op på siden af mig og en fyr der venligt men bestem pegede på jorden foran mig. I mit fartgalskab kunne jeg dog decifrere det som "nu stopper du sgu"... Så det gjorde jeg og betjenten trak ind foran mig.

Så jeg slukker for scooteren, sætter den på foden, får hjelmen af og begynder febrilsk at lede efter mine forsikringspapirer (autoritetsfrygt har jeg masser af). Betjenten indleder; "har du husket dit værktøj" og jeg får svaret "Goddag betjent, nej jeg har ikke andet end en skruetrækker med stjernekærv og skraldenøgle til tændrør".
Han går rundt om scooteren og kigger længe på min Sito Plus udstødning (det tætteste man vel komme på en reel knækpotte, den er bare ikke knækket); "hvad skal der bruges for at få den af?", spørger han og jeg får forklaret at der skal bruge en umbraco og noget topnøgle eller fastnøgle. Betjenten sukker og får kigget på mine papirer og går hen til sin motorcykel.
Jeg står lidt der og forbander scooteren over den kan køre mere end de 30. Nogen skal jo ha' skylden og det er i hvert fald ikke mig Blink med øjet .
Betjenten kommer tilbage og kigger meget træt på mig "hvor bor du?", "jeg bor i Jyllinge, ved "biiip"(red. adressen udladt)" får jeg svaret, hvorefter han kigger lidt mærkeligt på mig og siger; "det sted har jeg aldrig hørt om". Jeg får forklaret hvor det ligger og han fortsætter så; "ja, "suuk" det er sgu din heldige dag i dag Daniel. Jeg har ikke noget værktøj med i min motorcykel, det ligger i en anden. Og jeg gider ikke vente på Falck da jeg meget gerne vil hjem... Til Jyllinge!... Men nu ved jeg jo hvor du bor og hvor du arbejder og kan så også regne ud hvilken vej du kører på scooteren hver dag. Så jeg regner med at næste gang vi mødes, på denne strækning, så har du fået udskiftet den udstødning til en lovlig".
Og lige dér er jeg både glad og sgu også lidt ærgelig, jeg er jo sluppet for at skulle rode ved scooteren her og nu, har en chance for at nå knægtens Lucia og sparet mig nogle bøder... Men jeg skal så også fra nu af og til dommedag holde kræet på maks 30, for jeg har ikke tænkt mig at blive uvenner med min nye "ven" Smil . For det skulle da lige passe at den dag man kører i det åbne landskab og lige gi'r den lidt mere end hvad man må, så dukker vennen op. Men hvad fanden, så kan jeg sgu da lære det Blink med øjet

Nå, men for at gøre en allerede alt for lang historie længere, så kom jeg ud og se Lucia (scooteren kørte maks 40 resten af vejen) og fik gløgg og æbleskiver, hvilket er julens absolut bedste afkast. Mens jeg sidder og holder styr på unger, kæreste, gløgg og flourmelis får jeg lige pludselig et blidt klap på skulderen og en ALT for velkendt stemme siger; "hej igen Daniel, du kunne da bare ha' sagt du skulle til Lucia i børnehaven, så kunne jeg ha' kørt dig" og ganske rigtig bag ved mig står min nye betjentven i civilt og smiler, med hans knægt.
Så det kan godt være der mangler betjente ude i Danmark, men jeg syntes nu de er alle vejne Smil
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Han var da trods alt særdelses venlig, synes jeg. Skift den udstødning ud med en lovligt lignende, og kør efter forholdene, dvs stille og roligt. Så holder han sig nok i skindet, hvis han spotter dig igen.

Han kunne jo se, at du ikke var en 16 års knægt med krudt i røven ( og scooteren) Blink med øjet.
Svar
#3
Hej det var en fin historien du kom med her, jeg læste den med stor fornøjelse. Griner

Bor selv i Gunsømagle, og har også selv oplevet ordensmagten på en stor hvid motorcykel køre forbi, uden at jeg havde set den i mit bakspegel. :wink:

Heldigvis var jeg næsten lige startet fra Veksø station og min Peugeot Streetfight 2 havde ikke nået sit maks på ca 70 endnu, da betjenten kørte forbi (måske er det den samme) , Men det kilder noget i maven ved sådan er oplevelse. Smil

Må nok også hellere holde lidt igen på gassen Grin
Svar
#4
Det var vel ok heldigt, og man kan vel godt se det sjove i det nu her Grin
Nu også igang med MC kort!
'00 Peugeot SpeedFight 2
Svar
#5
Jps Skrev:Han var da trods alt særdelses venlig, synes jeg. Skift den udstødning ud med en lovligt lignende, og kør efter forholdene, dvs stille og roligt. Så holder han sig nok i skindet, hvis han spotter dig igen.

Han kunne jo se, at du ikke var en 16 års knægt med krudt i røven ( og scooteren) Blink med øjet.

Jamen, jeg skal allerede i dag i gang med at skrue den gamle org. udstødning på, for kender jeg mit held ret så bli'r jeg stoppet en gang i næste uge af ham Smil
Men ja, han var meget venlig jeg huskede da også at sige pænt tak og alt det der, inden han racede ud på kørebanen og tog flugten til Jyllinge. Smil

Jps Skrev:Det var vel ok heldigt, og man kan vel godt se det sjove i det nu her Grin

Ingen tvivl Blink med øjet og især min kæreste fandt det voldsom morsomt efter mødet med ham i børnehaven. Hun kom så sent som i morges med en eller anden morsom bemærkning inden jeg tog scooteren til arbejdet. De er sgu stride de kærester Griner
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#6
Citat:Mens jeg sidder og holder styr på unger, kæreste, gløgg og flourmelis får jeg lige pludselig et blidt klap på skulderen og en ALT for velkendt stemme siger; "hej igen Daniel, du kunne da bare ha' sagt du skulle til Lucia i børnehaven, så kunne jeg ha' kørt dig" og ganske rigtig bag ved mig står min nye betjentven i civilt og smiler, med hans knægt.
Jeg vidste godt, at Jyllinge ligger lidt ude på landet, men jeg vidste ikke den verden var så lille Smil)

PS: Har været på kursus mm. nede på Søfryd mange gange!
DpS har jo base der i byen! Blink med øjet

Og hvad med ungerne, fik de sig en snak om 'farmands seje bike' ? Fortvivlethock:
Vi har de politikere, vi fortjener. 'Nogen' har stemt på dem! Men så er der alle de politikere, som vi ikke kan gøre noget ved. DJØF'erne i embedsvældet!
Svar
#7
Kan fortælle at der ikke bliver skrevet bøder indtil nytår - i hvert fald ikke i københavs politikreds. Muligvis også i andre politikredse.
Men politiet har ikke bemanding nok til at administrere bøder..

Kilde: en lidt for åbenmundet knallertlærer..

EDIT: Glemte helt min kommentar! Alt for fed historie egentlig! Grin Man kan ikke lade være med at smile en smule!
Svar
#8
Tak for en dejlig historie Daniel, jeg kunne især godt lide slutningen :rofl:
Jeg kender også Jyllinge særdeles godt, jeg er nemlig født og opvokset der. Søfryd har jeg også haft en del kendskab til. Forresten gik jeg i ungdomsskole på Margretheskolen i Gundsømagle.

Lidt OT. Findes Kulhuset stadig Hedi?
• PGO T-Rex Januar 2005 - Maj 2014 ca. 42000 km.
• PGO Dr. Big Maj 2014 -
Svar
#9
Hehe, den var sgu da noget af et sammentræf.. Griner
Så bliver der sikkert ikke noget næste gang i mødes, gensidige pligter - så som børn, kan jo sagtens knytte folk tæt sammen.. Smil
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#10
Sæt orginal udstødningen på og kør med den til at du tør at løbe an på en anden udstødning eller køb en 45er scooter og sælg 30eren.
Nå men det var da både surt og heldigt på samme tid heldigt at du ikke fik bøde og mistede dele, jeg har også min orginale uds liggende men den er defekt så den vil være meget dårlig at sætte på.
Du kunne have fådet afhvide at de skulle se den 100% pinligt lovlig på politistationen.
For søren og han skulle selv hend og hente børn ,den var god kunne godt ha set det for mig :oops:
Gilera Runner Sp 50 2006. King of the road Ca 60.000 km.
Gilera Runner Sp 30 2004 Gammel model 2366 km "Hvepsen".
Aprilia Sport City One 50cc 4T 2010 model 10550 km is blå.
Hjælper andre når jeg kan med deres scooterer det var også noget at Kragen gjore vi glemmer ham aldrig ære være hans minde R.I.P.
Svar
#11
Jeg må indrømme at jeg også sad og smilede da jeg læste denne fantastiske historie, og gør det faktisk stadig imens jeg skriver dette Grin

Har lige fået min første 45'er og håber vitterligt ikke at jeg bliver stoppet, fordi jeg har det ligesom dig Daniel, jeg er også ufattelig autoritetstro :-) bare da jeg læste din historie fik jeg lidt ondt i maven.

Iøvrigt herligt at vide at betjente også bare er mennesker *LOL*
Svar
#12
Jeg må indrømme at jeg også sad og smilede da jeg læste denne fantastiske historie, og gør det faktisk stadig imens jeg skriver dette Grin

Har lige fået min første 45'er og håber vitterligt ikke at jeg bliver stoppet, fordi jeg har det ligesom dig Daniel, jeg er også ufattelig autoritetstro :-) bare da jeg læste din historie fik jeg lidt ondt i maven.

Iøvrigt herligt at vide at betjente også bare er mennesker *LOL*
Svar


Forum spring: