Søg Garagen Hej Gæst! Register

Tomgangs Indstilling..
#1
Hej..
Hvordan ser en Tomgangskrue og hvor sidder den på en Kaburator på en Cpi popcorn årg. 2004.. Det er nemlig min scooter der ik kan stå i tomgang så går den ud.!! er der nogle er ved hvorfor, den er helt standart. Kun piller ringene og større forrør..
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Mon ikke du kan bruge denne guide: http://www.billig-scooter.dk/viewtopic.php?t=12 - selvom du har en CPI?
Svar
#3
Fjern sædekassen og kig efter denne skrue ------> Den magiske skrue

Grin
Skrevet af mig.

"Hvis det ikke er i stykker, så lad vær' med at pille". ;)
Svar
#4
jahh.. men har skruet på den.. men man skal ik skrue meget vel.?? for jeg skruede den rimelig meget ud, og så gav den gas af sig selv, så skruede jeg den næsten helt ind og så kunne den ik starte, men man skal bare have fellings Smil ik
Svar
#5
Noms Skrev:jahh.. men har skruet på den.. men man skal ik skrue meget vel.?? for jeg skruede den rimelig meget ud, og så gav den gas af sig selv, så skruede jeg den næsten helt ind og så kunne den ik starte.

Engang troede jeg også bare den skulle have et par gode omgange, men du skal dreje ½-1 omgang...

Citat:men man skal bare have fellings ik

Lige præcis Fortvivletuperman:
Skrevet af mig.

"Hvis det ikke er i stykker, så lad vær' med at pille". ;)
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#6
Noms Skrev:jahh.. men har skruet på den.. men man skal ik skrue meget vel.?? for jeg skruede den rimelig meget ud, og så gav den gas af sig selv, så skruede jeg den næsten helt ind og så kunne den ik starte, men man skal bare have fellings Smil ik

Man skal også have et tastatur der kan skrive med både store og små bogstaver. Ikke så meget for cpi'ens skyld, men mere hvis man vil fortsætte med at skrive herinde på B-S Forummet. Husk det nu, det står faktisk i de regler for forummet, som du har læst !

Store og små bogstaver, og deres brug ved start af en sætning, er ikke noget der er blevet opfundet blot for at irritere folk. Det er blevet opfundet fordi det faktisk forøger læsbarheden.

Dutch
Svar


Forum spring: