Søg Garagen Hej Gæst! Register

Giantco, forbremse piver
#1
Hej, håber der er nogen der kan hjælpe mig. Her igår begyndte min forbremse ligepludselig at pive når jeg bremser på min giantco. Tænkte så at det ville gå væk af sig selv men det har det desværre ikke gjort. Er der nogen der kan have en idé om, hvorfor den er begyndt på dette og hvordan jeg får den til at holde op, da det er en rimelig irreterende lyd den udsender. Jeg har ikke kørt i sand eller ligende som skulle have sat sig fast.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

آگهی
#2
spacepirat Skrev:Hej, håber der er nogen der kan hjælpe mig. Her igår begyndte min forbremse ligepludselig at pive når jeg bremser på min giantco. Tænkte så at det ville gå væk af sig selv men det har det desværre ikke gjort. Er der nogen der kan have en idé om, hvorfor den er begyndt på dette og hvordan jeg får den til at holde op, da det er en rimelig irreterende lyd den udsender. Jeg har ikke kørt i sand eller ligende som skulle have sat sig fast.

Slidte bremseklodser ?
Prov at afmontere klodserne, og hvis de er slidte, skift dem. Hvis de ikke er slidte, så tag et stykke smergellærred, og rids overfladen op. Monter dem igen, og husk at smøre lidt kobberfedt på bagsiden af klodserne (metalfladen der rører stemplet). Rens evt kaliberen og skiven med bremserens.

Dutch
Svar
#3
Min forebremse piver også når jeg trækker den, min teori er, at et eller andet måske har sat sig lidt fast. Men så trækker jeg bare scooteren som helt normalt og hakker så forbremsen i ret hårdt, så går det som regelt over, eller lyden formindskes, om ikke andet så er det aldrig til at mærke eller høre, når jeg kører.
Svar
#4
Scond Skrev:Min forebremse piver også når jeg trækker den, min teori er, at et eller andet måske har sat sig lidt fast. Men så trækker jeg bare scooteren som helt normalt og hakker så forbremsen i ret hårdt, så går det som regelt over, eller lyden formindskes, om ikke andet så er det aldrig til at mærke eller høre, når jeg kører.

Jeg har lige præcis samme problem når jeg trækker, og det hjælper også lidt på det når jeg hakker forbremsen i.

Jeg har tænkt mig snart at kigge på det.
Giantco Sprint 2007 17000km & Yamaha Fs1 1978 22000km.
Og nu også en Giantco Sprint 2009 1000Km.
Svar
#5
Okay, tror snart jeg lige vel tjekke bremsen. Den har nok godt kun kørt 700km og det er kun 200km siden, den var til service ved thansen. Var lige ude og køre en tur på små 50km med en ven i dag. Synes ikke jeg hørte noget da jeg kørte hjem ad, men kan bare være jeg havde glemt alt om lyden. Er der nogen der kan anbefale et sæt nye bremse klodser
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)



Forum spring: