Søg Garagen Hej Gæst! Register

Giantco Sprint dækskift.. Umuligt??
#1
Ok kan det virklig passe at der kun er Eén type dæk til Giantco Sprint??

Jeg punkterede her i går, og idag har jeg prøvet at se om jeg kunne finde et andet dæk da jeg synes at kvaliteten er extrem dårlig i den standard der sidder på svinet.. men til min store overraskelse fandt jeg ud at der kun findes de dæk som scooteren er født med.. what??

Jeg prøvede 6 scooter pushere (2 T-Hansen 3 scooter og cykler + en scooter specialist).. Først prøvede jeg specialisten, han sagde at jeg kunne stille den, og så ville han ordne den i løbet af 3 uger??? (han havde ikke set den, og viste ikke at det er en Giantco Sprint.. hvis han viste det, havde han nok sagt 3år)..

Så tog jeg til T-Hansen for at høre om de kunne lave det, de havde så tid til at kikke på det i morgen - men de var selvfølig løbet tør for dæk!?!.. jeg tænkte #$¤%&@# og #¤%$@£&#¤, og så bestildte jeg tiden til i morgen (vel vidne at de ikke havde nogle dæk), og fik et nummer så jeg kunne afbestille, hvis jeg fik det ordnet inden i morgen.

Vidre til næste forhandler.. Jupiter cykler eller noget i den retning (et ok stort sted).. Jeg spurgte om de kunne skifte et dæk på min scooter - Ja sagde de, men hvilket mærke er det?.. Øhh det er en Giantco Sprint hvisker jeg.. "Åhh en af de der T-Hansen scootere" siger han "dem piller vi ikke ved - De har helt speciale dæk og fælge.. prøv T-Hansen"

Næste butik var T-Hansen igen (en anden en).. "Hej har i nogle dæk til de der død syge scootere i sælger" spørger jeg.. han taster i computeren, og til min store overraskelse siger han JA.. Jeg spørger som om jeg kan bestille tid hos dem til et skift, men får at vide at det skal jeg ikke regne med, da deres ene mekaniker, skal arbejde for 3, plus han skal hjælpe i butikken de næste par dage ..

Jeg køber så et dæk, og vil så prøve at finde en mekaniker der ville skifte gummiet.. men ingen ville røre en Giantco Sprint , så den står på T-Hansen i morgen!

Ond
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Når det nu er ved at være vinter, så ville jeg gerne have vinterdæk på min, for som du siger så er det af en ringe kvalitet, de orginale. Ked af det

Så har kigget på at købe, et giantco venus fælg og så et vinderdæk til, da du godt kan få flere forskelige dæk der passer på venus fælg. :o

Her er et ældre indlæg der, forklare det med venus fælg og dæk:

http://www.billig-scooter.dk/viewtopic.p...rint+d%E6k
Giantco Sprint 2007 17000km & Yamaha Fs1 1978 22000km.
Og nu også en Giantco Sprint 2009 1000Km.
Svar
#3
Søglige nyheder Ked af det

Men tak for linket..

Så kan man lære det.. man får hvad man betaler for!

(jeg ville give dig en tommel op for dit hjælpsomme indlæg Big, men kunne ikke da jeg allerede har givet dig en tidligere, og ikke nok til andre endnu.. 8) )
Svar
#4
Så ville jeg nok udskifte det baghjul med et fra en Listo el. lign, der kører med alm. 10"-3.50 fælg, og som man kan få mange gode dæk til. :wink:
Svar
#5
Fandt nogle dæk inde på den her hjemmeside http://www.partsforchinesescooters.com/a...lassid=500 det er dem helt i bunden, har selv en giantco sprint så jeg er også træt af det
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#6
spacepirat Skrev:Fandt nogle dæk inde på den her hjemmeside http://www.partsforchinesescooters.com/a...lassid=500 det er dem helt i bunden, har selv en giantco sprint så jeg er også træt af det

Det ligner jo de orginale på en prik?
Giantco Sprint 2007 17000km & Yamaha Fs1 1978 22000km.
Og nu også en Giantco Sprint 2009 1000Km.
Svar
#7
okay det kunne jeg ikke lige se
Svar
#8
spacepirat Skrev:Okay det kunne jeg ikke lige se.

Mønstret er det samme, og der er de samme ''mærker'' på siden af dækket, som der er på de orginale. Smil
Så jeg vil da tro de er de samme dæk som de orginale. :?
Giantco Sprint 2007 17000km & Yamaha Fs1 1978 22000km.
Og nu også en Giantco Sprint 2009 1000Km.
Svar
#9
okay, "træls" kan ikke rigtig se mønster eller mærke på det, men tak fordi du spottede det Grin
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#10
Men 29$ + lev. er jo ikke helt det samme som det THansen kræver (399).

Jeg kontaktede THansen og de lovede at inden sneen 2007 ville der være et vinterdæk til den, men som jeg kan læse andet steds, så var der også sidste år nogle der ønskede vinterdæk. Mon THansen "husker" at vinteren kommer hvert år.
Svar
#11
Ok så er det fixet..

et dæk 399,- plus et dækskift, justering af ventiler, bremserne blev strammet og lidt andre småting 275,-.. i alt 674,-kr

Jeg sagde til dem at jeg skulle ha skiftet dæk, stillet ventilerne til 0,7, have sat en 94 dyse på, letter ruller i den, og så måtte de gerne lave hvad de ellers synes den skulle have fixet.

De sage til mig at efter de havde stillet ventilerne, kørte den perfekt, og der var ingen grund til en større dyse og lettere ruller.

Du kunne ha været dyrere, og det kunne ha været billigere.. men jeg fik mine ventiler instillet, og nu kører den 150% bedre end før, så jeg er tilfreds med relsutatet.. selv om at jeg må leve med de livsfarlige dæk.

Den kommer hurtigt op på 60km/t nu og den dør ikke når jeg giver fuld gas.. før skulle den blive gennemvarm før den gad (20 min's kørsel), plus jeg kunne kun gasse halvt op ellers døde den.. og det eneste der er gjort ved den er pillet skiven!

Og når kun skiven er pillet, så kan Frækolice: da ikke snuppe den.. vel? jeg får da bare bøder ikke?
Svar
#12
Hej

Jo politiet kan skam godt finde på at tage den med selvom skiven bare er pillet.
Svar


Forum spring: