Søg Garagen Hej Gæst! Register

Den gamle mand og computeren
#1
Og her er der ikke tale om mig, men min far (80 år gammel). Grin Han har haft computer nu i 4 år, men alligevel kan han stadig ikke finde ud af at lægge billeder i Email's og fra digitalkameraet ind på computeren. Jeg har tegnet og fortalt det flere gange, men han glemmer det sgu dagen efter Grin, og det er ikke fordi han lider af Altheimers.

Idag brugte jeg 2½ time på, at forklare ham hvordan man gør de nævnte ting. Men jeg gætter på det er glemt imorgen Griner.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Kender det godt fra mine egne forældre. Det er ikke alderen - det er mangel på interesse og lyst til at sætte sig ind i det.
Svar
#3
Det kender jeg desværre også alt for godt!

Men sådan er det åbenbart med mange "ældre" mennesker Griner
Svar
#4
Runnerdude Skrev:Kender det godt fra mine egne forældre. Det er ikke alderen - det er mangel på interesse og lyst til at sætte sig ind i det.

Må sige at min far har interessen, men sidder jo heller ikke foran computeren i flere timer, som jeg nogle gange gør :oops: Grin. Det bliver højest til 1 time eller 2 hver 3. dag for min fars vedkommende.
Svar
#5
Kender det fra mine forældre.
Min far er også lige fyldt 80 og er stadig erhvervsaktiv :clap: (selvom skattefolkene ikke fatter en brik af det Fortvivlethock: Ked af det )
Han bruger ligeledes nogen tid hver dag på computer med at indtaste regnskaber, foretage on-line investeringer, skrive breve og regnskaber samt holde øje med 4-5 banker, valutakurser osv.

Kommer det til noget som helst med billeder, er han dog lost.

Min mor er lidt mere vaks, når det kommer til den slags, da hun nu alene har benyttet digital kamera i nogle år. Men at flytte billeder rundt på harddisken eller (gys) mellem maskinerne, der må jeg meget gerne træde til.
Vi har de politikere, vi fortjener. 'Nogen' har stemt på dem! Men så er der alle de politikere, som vi ikke kan gøre noget ved. DJØF'erne i embedsvældet!
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#6
h_haugbolle Skrev:Det kender jeg desværre også alt for godt!

Men sådan er det åbenbart med mange "ældre" mennesker Griner
Det kunne også være et simpelt spørgsmål om plads :P Det er nu engang lettere, at proppe en masse nyt ind i en hjerne, der er halvtom, end i en hjerne, der i løbet af mange år er blevet fyldt op med så meget, at det kræver, at man smider noget ud, for at få plads til noget nyt. Det kræver overvejelse og motivation, at kassere :wink:
Gradbøjningen siger:Gammel, ældre, ældst! "Gamle menneskerl" må så være yngre end "ældre mennesker", hvilket så må betyde, at jeg endnu ikke er et ældre menneske, men et gammelt menneske, med lidt overskudsplads i hjernen Grin
Beatus, qui prodest, quibus potest
Stavefejl og dårlig grammatik er lavet bevidst. Det øger underholdningsværdien.
Remember... four wheels move the body, but two wheels move the soul.
Svar


Forum spring: