Søg Garagen Hej Gæst! Register

Bytte af scooter, ingen forsikring
#1
Hej, skal bytte en scooter her på lørdag, men ham jeg skal bytte med har ikke tegnet forsikring på den, hvad gør jeg så. og min er der nummerplade på hvad skal jeg gøre med den.
Har haft oprettet en emne tidliger i dag men det er vist gået død
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
spacepirat Skrev:Hej, skal bytte en scooter her på lørdag, men ham jeg skal bytte med har ikke tegnet forsikring på den, hvad gør jeg så. og min er der nummerplade på hvad skal jeg gøre med den.
Har haft oprettet en emne tidliger i dag men det er vist gået død


Gået død?? Det er da endnu. Du kan da stadig skrive i det, istedet for at oprette et nyt om samme emne Smil. Så gør venligst det Smil.
#3
jeg vil nu kalde det gået død når der begynder at blive diskuteret noget helt tredje som intet havde med det at gøre som jeg oprettede det for
#4
spacepirat Skrev:jeg vil nu kalde det gået død når der begynder at blive diskuteret noget helt tredje som intet havde med det at gøre som jeg oprettede det for

Det er jo bare lidt OT. Det skal du ikke tage dig af. Så brug det venligst Smil. Det er op til os redaktører og admin at sige stop, når der går for meget OT i et indlæg. Men nu er der jo så også OT, i dette indlæg Smil. Ot slut for mit vedkommende.

Låst.


Forum spring: