Søg Garagen Hej Gæst! Register

Jagten på afløseren til Big'en er igang
#1
Har i dag været ude på en lille køretur (ca. 195 km tur/retur). Jeg var på udkig efter en en Kymco super 8 og en Aprillia Habana/Havana. Kymco'en fandt jeg i nærheden af Nr. Alslev, og her fik jeg set alle detaljer på modellen plus jeg fik en god snak med indehaveren om den. Jeg prøvesad den og sad faktisk godt på den.

MEN 2 ting brød jeg mig ikke om, nemlig at man sider "låst fast" på scooteren i samme stilling hele tiden. Der er ikke mulighed for at kunne flytte fødderne, så man af den vej kan rette sig lidt. Den anden ting var når man drejer styret rammer man knæene næsten med det samme (jeg er 1,92 sådan ca. Smil ). Jeg skrev godtnok den var grim i et andet indlæg om modellen. Men efter at ha' set den i virkeligheden, må jeg sige at den ser ganske fornuftig ud.

Jeg fandt også en Aprilliaforhandler i Nyk.F., som jeg havde sendt 2 mails til (1 i sidste uge og 1 igår), men har ikke fået svar tilbage. Da jeg kom derned var der ikke åbent, selvom der stod åbent mellem 9-17, på et skilt. Ikke et ord om efterårsferie nogen steder. Her skulle de ha' en Aprillia Habana/Havana henholdsvis en 45'r og en 30'r stående, ifølge hjemmesiden ihvertfald. Men der stod ikke så meget som en eneste MC eller scooter, nogen steder Ked af det.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Jps Skrev:Jeg fandt også en Aprilliaforhandler i Nyk.F., som jeg havde sendt 2 mails til (1 i sidste uge og 1 igår), men har ikke fået svar tilbage. Da jeg kom derned var der ikke åbent, selvom der stod åbent mellem 9-17, på et skilt. Ikke et ord om efterårsferie nogen steder

Det lyder meget uprofessionelt. Men måske tager de lidt let på åbningstiderne her udenfor sæsonen - de sælger jo nok ikke så mange scootere på denne årstid.
Svar
#3
Jps Skrev:Jeg fandt også en Aprilliaforhandler i Nyk.F., som jeg havde sendt 2 mails til (1 i sidste uge og 1 igår), men har ikke fået svar tilbage. Da jeg kom derned var der ikke åbent, selvom der stod åbent mellem 9-17, på et skilt. Ikke et ord om efterårsferie nogen steder. Her skulle de ha' en Aprillia Habana/Havana henholdsvis en 45'r og en 30'r stående, ifølge hjemmesiden ihvertfald. Men der stod ikke så meget som en eneste MC eller scooter, nogen steder Ked af det.

Kan ikke huske om de har den hos Energy, men hvis de har, så kan vi tage en tur derop sammen.

Dutch
Svar
#4
DutchDK Skrev:Kan ikke huske om de har den hos Energy, men hvis de har, så kan vi tage en tur derop sammen.

Dutch

Ja det ku' vi jo godt Smil.
Svar
#5
Glemte lige en lille detalje Smil. Jeg købte BiG'en i Nr. Alslev i 2001, og ville derop fordi jeg ville vide om man kunne bruge statoren/lyspolen plus det løse, fra en T:Rex MCscooter, til mere lys på BiG'en.

Men da jeg kommer ind i butikken og forventer at se bossen, sidder der 2 18-20 årige knægte. Og dem spørger jeg så, vel vidende at det ved de ikke en skid om Smil. Og de sagde da også: Nej det kan man ikke. Så det blev ikke opklaret, om det kan lade sig gøre.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#6
Jps Skrev:Glemte lige en lille detalje Smil. Jeg købte BiG'en i Nr. Alslev i 2001, og ville derop fordi jeg ville vide om man kunne bruge statoren/lyspolen plus det løse, fra en T:Rex MCscooter, til mere lys på BiG'en.

Men da jeg kommer ind i butikken og forventer at se bossen, sidder der 2 18-20 årige knægte. Og dem spørger jeg så, vel vidende at det ved de ikke en skid om Smil. Og de sagde da også: Nej det kan man ikke. Så det blev ikke opklaret, om det kan lade sig gøre.

Du burde da kunne bruge den fra en nyere Big så ?`Hvis de nyere Big's har 2 pærer i lygtehuset, så vil jeg tro at lysspolen er ændret i forhold til den gamle Big.
I.E. iflg Energy, så skulle nyere Neo'ser med 2 stk 35/35w pærer i forlygten have flere spoler på lysspolen, end de gamle med 1 35/35w pære. Du så jo selv hvor meget blus der var på den røde Neo's med 2 stk halogen'er i søndags.

Vil næsten tro det samme gør sig gældende med Big'en.

Dutch
Svar
#7
Ja, måske stator og diverse andre ting til lyset fra en 2002 model, kunne bruges. Den kører jo med 2x18watt som standard.

Og ja Neo'sen har fået blus på. Det må man sige Smil.
Svar


Forum spring: