Søg Garagen Hej Gæst! Register

Lidt start vanskeligeheder
#1
Hey BS.

Jeg har en Yamaha Jog, med startproblemer, den kan faktisk ikke starte. Ked af det

Det hele startede en dag på vej i skole, hvor den pludselig stoppede med at give gas, lyd som om den fik alt for meget luft. fik dyret hjem. set lidt på kaburator. og der var ingen benzin i kabuen. Det fik vi så lavet, og den startede med stort besvær. Dagen efter gik det så galt igen, lyd ligesom den foregående dag. Vi fandt så ud at det var et benzinfilter der var stoppet.

Fik den startet igen, den næste morgen havde den lidt svært ved at start 5-10 spark på kickstart ( el-starten virker ikke), men ellers kørte den fint. Den samme dag havde jeg den så til at stå til en fest, endtil kl. 12, hvor den igen startede med store vanskelighedder 5 min. på kickstart. Hvor efter den kørte helt normalt, efter en 15 kørsel, så skete det lige pludseligt, da jeg skulle dytte, slukkede alt lys og den stoppede hurtigt med at køre. Det skal siges at batteriet heller virker så godt. Vi har nu tjekket om der er benzin i kabu. Det er der. tjekket gnist på tændrør + skiftede tændrør, der er gnist, men min far mener den er for svag. Prøvet at putte startæder i indgang til cyllender. Stadig ingen respons.

Håber virkelig i kan hjælpe os, da vi har lagt så mange time i denne reparation, jeg vil helst ikke til mekaniker, pga af prisen.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Er ikke sikker men det kan være det hjælper at købe et nyt batteri, hvis det er gnisten ikke er kraftig nok, kunne det tyde på at dit battri ikke rigtig kan holde strøm, ligeså da du skulle dytte tømte den bare battriet fra strøm og derfor gik lyset og motoren, den burde godt kunne lave lys og gnist selvom der ikke er batteri på så, det kan være du skal skifte stator, men ville starte med batteri da det er billiger
Svar
#3
Hej hans.

Har i tjekket at der er ordenlig forbindelse til din tændspole??.

Mvh
Tempo
Tempo.... frihed på 2 hjul.
Svar
#4
takker for svarende
... har dog sendt den til mekanikker, da jeg ikke gad bruge mere tid på den... skal nok skrive hvad problemet var:


Edit: det var låseringen for tværpinden der var gået løs, og har ridset hele cyllenren, Ked af det... så nu skal der invistres i ny cylender stempel..
Svar


Forum spring: