Søg Garagen Hej Gæst! Register

Skal jeg dyse op når je skifter udstødning
#1
Jeg har set både det ene og det andet. Men nu søger jeg det endelige svar. Når jeg skifter min bovlamme euro-2 udstødning ud med min TP skal jeg så gå et par numre op i dyse, eller er det noget gammelt tante pjat ?
TruckStar
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

آگهی
#2
Rpm er jo lig med varme, og du kan godt regne med at din nye potte trækker flere omdrejninger, så hvis du kører med fuld hane i længere tid, vil det være en fordel at dyse lidt op (et par nr.), men det kan sagtens være, at den får nok med std. dysen da den orig. udstødning jo ikke kommer op i det kritiske rpm-område. Men det kan du huritg chekke med en rask køretur og en efterfølgende tændrørslæsning.
Svar
#3
Jeg giver Energy ret. Jeg har aldrig haft behov for at dyse om,når jeg har købt ny potte til mine scootere.

På min PGO HOT 50 har jeg kørt med den originale potte , en THansen technigas basic (hvalen) (45 km/t) og en Proma Legal (tun udst). - Jeg har sjældent kørt med bundgas over længere strækninger, og så er varmeudviklingen ikke så stor. Der var ingen grund til at skifte dyse.

På min gamle Katana havde jeg en Turbokit udstødning på, efter den originale gav op.
[Image: lovligtk.jpg] Der var heller ikke nødvendigt at dyse op. Men... Katanaen var et bundløst hul af reparationer - så den blev hurtigt skrottet... magen til skrammel skal man lede længe efter.... hold fast LC stumper er dyre...

/Nighthawk
Svar
#4
Den passer alligevel elendigt, det ser ud til at svanehalsen enten skal drejes, eller også skal jeg kreere et helt nyt ophæng Ked af det Jeg har taget et par billeder, men kan først poste dem i morgen. Det er noget HØ!
TruckStar
Svar
#5
T Skrev:Den passer alligevel elendigt, det ser ud til at svanehalsen enten skal drejes, eller også skal jeg kreere et helt nyt ophæng Ked af det Jeg har taget et par billeder, men kan først poste dem i morgen. Det er noget HØ!

Kan du ikke finde en anden" potte" der passer bedre??
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#6
Altså, man kan jo ikke bare købe potter ind.
TruckStar
Svar
#7
T Skrev:Altså, man kan jo ikke bare købe potter ind.

Nej, Smil men du kan vel bytte den du købt??
Svar


Forum spring: