Søg Garagen Hej Gæst! Register

Cylinder skift på Popcorn?
#1
Hej derude!

Som overskriften siger så handler det om et cylinder skifte.
Jeg har været uheldig at knække kraven ved afgangen på min Popcorn, så jeg har måtte fuske udstødning på da jeg købte en ny for noget tid siden. Nu blev det så nødvendigt at skille det ad efter nogle mislyde var begyndt at blive værre. Jeg ville simpelthen tjekke det igennem. Derpå havde jeg besluttet at montere en ny tilsvarende cylinder så jeg ikke skulle fuske med udstødningen. I samme ombæring købte jeg et komplet stempel, nye ruller i same vægtklasse som før og nye pakninger.

Det korte af det lange er, at før jeg skiftede cylinder kørte den omkring 70 km/t og trak rigtig godt. Men nu, efter cylinder skift, kører den max 50 km/t og trækker ikke vildt godt. Den virker alt for "lovlig" nu. Jeg er ved at køre den til, men jeg har da lige prøvet om der skete noget når jeg vred håndtaget, men nej... egentlig ikke.

Kun skiven er pillet og så er der en 45 technigas udstødning på uden begrænsning. Som altså også sad på med den anden cylinder også. Hvad i alverden kan der være galt siden den er blevet langsommere og sløvere??

Den anden cylinder og stempel har kørt 6800km, så jeg var da overbevist om at det kun kunne blive bedre. Og desuden har den også fået større startvanskeligheder nu. Min elchoker virker ikke, så den var også lidt svær førhen, men jeg kunne stoppe lufthullet mens jeg brugte elstarteren. Det kan jeg heller ikke mere for elstarteren har sværere ved at trække kompressionerne nu. Og jeg er ikke så elastisk så jeg både kan holde hånden oppe under skørterne (uuhlala) mens jeg træder på kickstarteren.

Jeg ville være enormt glad for noget hjælp her, så jeg ikke skal ud og ofre penge for ingen verdens nytte.

På forhånd tak!

Coti
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Det lyder til du har vendt stemplet forkert, klassiks fejl. Pilen skal vende mod udstødnng.
Svar
#3
Du må ha gjort noget forkert. Men at vende stemplet om tror jeg nu ikke det er, for så ville han cylinder været smadret for længe siden!
Scooter tuning is not a crime, it's a lifestyle!
Svar
#4
Hvis stemplet er vendt forkert, så er det lidt utroligt at den overhovedet kan køre. Og nej, jeg ved jeg ikke har vendt det forkert. Jeg tjekkede nøjagtig hvordan det gamle stempel vendte og det nye vender på samme måde.

Jeg har nu købt ny choker og tændrør, men det er det samme. Tændrøret får benzin og der er fin gnist på, men den kommer aller højest med noget lyd som om den er ved at starte. Det sker bare aldrig. Jeg har prøvet med luftskruen i forskellige positioner, ændret på hakkerne i nålen og endvidere prøvet med forskellig mængde luft. Nu har jeg trådt på kickstarteren så meget at rillerne er slidt af. Så nu skal jeg til at ofre på det også. Det er fandeme penge ud af lommen hele tiden. Ked af det
Svar
#5
Lyder meget som om kompressionen ikke er som den skal være. Måske utæthed v. bundpakning el. toppakning ?
Og hvad med tolerence mellem cyl. og stempel - er den ok ?
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)Forum spring: