Søg Garagen Hej Gæst! Register

Problemer med brugt PGO Ligero
#1
Hej,
Vi er scooter nybegyndere og begyndte med at transportere den nyindkøbte brugte (fra 2006 kørt 11000 km) scooter hjem, liggende på siden i en trailer. Ved sælger kørte den udmærket og alt el virkede. Den larmede godt nok temmelig meget, men vi tænkte at det nok var powerfilter eller måske et hul i udstødningen.
Efter aflæsning havde den lidt startproblemer men det lykkedes at få den igang og den kørte kortvarigt, trak dårligt og gik så død.

Tændrøret var vådt, vi tog det ud og lod den dampe af i nogle dage. Tjekkede karburatoren og skiftede tændrøret, men den ville stadig ikke starte. Elstart virkede heller ikke - gav først en hvinende lyd og nu ingenting. ( klikker heller ikke). Der var ingen gnist.
Så tog vi svinghjulet af og det viste sig at svinghjulsmøtrikken var faldet af og noten i stykker. Alle metalsplinter blev fjernet fra magneten og der blev købt ny not og svinghjulet sat på igen, og selvom der nu er gnist er der stadig startproblemer og hvis den starter kan den som regel kun lige holdes igeng med bundgas. Det er siden lykkedes at få den til at køre rigtigt én gang i de forløbne uger, men dér var det også ligesom om den ikke tog jævnt gas og huggede lidt i det.
Så vi har følgende problemer:

Dårlig til at starte og vil ikke tage ordentlig gas og vil heller ikke gå i tomgang
-Elstart virker ikke selvom der er fint strøm på alt andet
-Den larmer stadig og det har ikke noget med powerfilter at gøre. Lyden er den samme med standardluftfilter. Når udstødningen tages af er der noget løst indeni, som man kan rasle med, men der ser ikke ud til at være hul nogen steder.

Det er meget frustrerende - håber I har nogle bud på hvor vi skal starte med at fejlfinde.
På forhånd tak.
Mimse
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Hvis der er noget løs i udstødningen kan det ligge og blokere for røgen der skal ud, og dermed er der startvanskeligheder vil jeg tro, så få fat i en anden udstødning Smil. Hvorfor elstarteren ikke virker kan måske skyldes dårlig stelforbindelse(sidder ved elstarteren, iform af en ledning ved den ene skrue). Eller også er den kaput og må udskiftes. Den skal i det mindste klikke ved tryk på startknappen, selvom den ikke tager fat.
Svar
#3
Problemet er desværre det samme uanset om udstødningen er af eller på, så det er nok ikke fordi den ikke kan komme af med luften.
Andre idéer ?
Svar
#4
Ang. elstarteren.
Jeg har selv haft problemer med sådan en, dog en ap50. Det var relæet, hvor ledningerne var rustet.


Baotian 125ccm"Kineser" 15.000km

Svar


Forum spring: