Søg Garagen Hej Gæst! Register

Farvel til den krumtap
#1
Fortvivlethock:
Hun ringede og sagde den lille Giantco havde udstødt et pænt stort brag. Og så var den bare død!!
Nå, jeg lånte en trailer og måtte ud til "åstedet". Før bæstet blev losset op stak jeg en finger ind til blæseren ved tændingen, og kunne bevæge svinghjulet temmeligt meget. Hmmmmmmmmm, det plejer og være dyrt Ked af det Ked af det
Jeg har nu måtte konstatere at krumtappen var knækket lige uden for motorblokken.. Lidt meget jubiiiii da blokken næppe har taget skade indvendigt så, og at statoren ingen skade havde lidt (5oo kr. sparet, jubi X 5oo Griner ) gør det jo lidt nemmere og sluge økonomisk.
Selv om det er første gang jeg nu skal skille en 4T motor i smådele, er det med stor iver dette skal planlægges. I min verden er sådanne ting et "gør-det-selv" projekt der sagtens kan klares hvis der er adgang til en motormanual.
Men er der noget jeg kan gøre nu trumtappen alligevel skal skiftes, f.eks specielle lejer, og hvor kan disse evt købes?? Den er jo "lidt" peppet op!!. Eller andre herinde med erfaringer der kan være mig til gavn??
Jeg vil oz lave et støtteben i ordentlig kvali da den er født med vist er lavet ud af gamle teltstænger og bøjer bare man ser på det. Skidtet gør det i hvert tilfald spændende at tage et venstre sving, uden at skrige BANZAI og TORA TORA, som det er nu!!

Mvh
Michael Nielsen
Wheels needs engines!!!
Er Pillefinger et godt tilnavn i et chatroom??
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)Forum spring: