Søg Garagen Hej Gæst! Register

Tråd vurdering:
  • 0 stemme(r) - 0 gennemsnitligt
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fjern CDi Begrænsningen i Kymco Super 9
#1
Hermed en lille guide til hvordan den fjernes. (beklager billedkvaliteten, der kommer bedre billeder snarest.
Dette er testdyret:
[Image: 29_billede009.jpg]
Først fjernes sædet og tilhørende sædebrønd. Der sidder 2 10mm bolte oppe ved benzinen og to mere nede i brønden og to stjerne skrue ved hængslet. Efter de alle er skruet ud tages olielåget af. Nu kan Hele sædet nemt løftes op.
[Image: 26_billede010.jpg]
Derefter åbner du ned til selve batteriet. Det sidder mellem bene, i handskerummet er der 2 stjerne skruer i bunden. Ud med dem, og "bøtten" kan løftes af. Nu skulle det gerne se sådan ud: (der er lidt færre ledninger, de røde ledninger der kan ses er til diode lys)
[Image: 38_billede012.jpg]
Så sider der en brun boks, den hive du op, den kan godt sidde lidt fast og skal måske lirkes lidt med en flad skruetrækker.
[Image: 40_billede013.jpg]
Så finder du den grønne ledning der går ud af CDi'en, den klipper du over og forlænger den del som kommer fra selve CDi'en. Den anden del kan det bare putte en muffe på.
[Image: 33_billede014.jpg]
Som det kan ses på det næste billede er der sat en grøn ledning på, og de er forbundet ved hjælp af en kabelsko. Den grønne ledning skal så jordes, det ville sige den skal havde stel. Og det smarteste i dette tilfælde er og sætte den direkte på den negative del af batteriet. Det gøres ved at sætte endnu en kabelsko på den grønne ledning og skrue skruen ud der er på den negative del af batteriet. Så samler du bare hele lortet.
[Image: 27_billede015.jpg]

Kan desværre ikke lige give nogen reel respons på hvor godt den køre nu herefter, både fordi speedometret ikke lige virke pt, og fordi den mangler indstilling, men det kommer snart. (sammen med bedrer billeder)

Lavet af Christian c.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Hey, den ligner min :O
TruckStar
Svar


Forum spring: