Søg Garagen Hej Gæst! Register

Slibning og maling af skjoldsæt
#1
Hejsa!

Jeg overvejer at købe et temmelig ridset (overfladiske ridser) skjoldsæt til min estilete. Det jeg har på nu har været udsat for hærværk i forbindelse med at den blev stjålet.

Jeg vil så slibe og male det op igen i håb om at det så bliver pænt.

jeg er blevet tilbudt det komplette skjoldsæt til 1000 kroner og er så nysgerrig hvad det koster at slibe og male det i materialer. jeg gør det selv.

Er der nogen der har erfaringer med det primer og malingsæt (maling med lak i) som Thansen har?

http://www.thansen.dk/product.asp?c=1212...2027215758

Er det noget der holder og er der nok primer og maling til at male et fuldt skjoldsæt til en Estilete?
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
jeh har malet min scooter, med maling fra t-hansen. Det blev sku nice nok, gav omkring 600 kr. for maling, grunder og klarlak
Svar
#3
Jeg ville hel klart gå efter Motip's produkter i stedet. Deres lakker kan holde til utrolig meget og holder glansen i laaang tid.

Giv det hele en gang klar lak til sidst (evt. med mærker indenunder), så har du en lak, der holder bedre end en orig. lakering.
Svar
#4
Kan også klart anbefale Motip's produkter.
Svar
#5
Jeg er enig i at Motip er en lækker lak at arbejde med, men jeg har til dato ikke arbejdet med en bedre lak end Mipa (Farver og laks eget produkt) - Fransk så vidt jeg lige husker, selve grunderen tørrer på noget der ligner 10 min, lakken er klar til klarlak efter blot 25 min ved ~ 20 grader, og klar lakken er gennemhærdet på små 24 timer..


Vil anbefale dig at bruge en GOD filler til start altså først ridse skjoldene over med det man i fagsprog kalder scotcsh brite ( eller mormors dusk ) som er en klam Dusk af klude med slibe middel i, den er perfekt, ellers kan man købe nogen stykker som minder om en grydesvamps grove side til skjolde, slib med denne til dit skjold er matteret, affedt og grund med en fylder. ( en lys grunder, til lysere farver, og en mørk rød grunder til mørkere farver. )
grund 1 gang, lad tørre 1-2 timer og slib roligt over, grund igen lad tørre 10-20 min og farvelæg i mange lag, så længe grunderen er "våd" opnåes det bedste resultat og man slipper i 9 ud af 10 tilfælde for "appelsinhud"

igen kan man mellemslibe (mattere sit malede område)for perfekt resultat, evt skidt i lakken fjernes med vandslibe papir når lakken er gennemhærdet ( efter 24 timer ved ~20 grader)

og så er du klar til klarlak Smil

Husk ALT lak hæfte bedst hvis der er forslebet(matteret) inden..

Autolakering er klart det bedste men samme resultat kan opnåes med en lille malesprøjte og en 50 liters kompressor Smil
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)Forum spring: