Søg Garagen Hej Gæst! Register

Olie pind på T-Rex
#1
Søgte på forummet og på google men uden held. Jeg er total nybegynder med scooter men kunne ikke finde olie pinden på min T-Rex 50, tror muligvis jeg har fyldt for meget på. Nogen der har et billed af hvor den sidder/kan forklare det?
Så godt der var link til manualer (har mistet min Ked af det ) men de hjalp ikke meget

Tak på forhånd

Timo
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
T:rex'en har ikke nogen oliepind, kun en prop. Og det er både når vi snakker om olien til benzinen og olien til "gearkassen" ved baghjulet.
Svar
#3
hehehe..... jeg har fyldt olie i ved baghjulet, måske det var til gearkassen så...? Måske jeg skal tømme det og købe noget gear olie til det. Men hvor sidder olien til benzinen så?
Svar
#4
Timo Skrev:hehehe..... jeg har fyldt olie i ved baghjulet, måske det var til gearkassen så...? Måske jeg skal tømme det og købe noget gear olie til det. Men hvor sidder olien til benzinen så?

Åben sædet, så finder du et låg, og under det sidder olietanken til olien, der skal blandes med benzinen. Der kan være godt en 1 liter i den. Og í "gearkassen" kan der der være 110cc(står på blokken ved proppen). Du kan købe en flaske med den mængde olie i hos THansen. Og brug en god olie til blanding i benzinen(Motul f.eks).

Og ja, tøm olien ud af "gearkassen". Proppen til afløbet fra den, sidder på undersiden af blokken.
Svar


Forum spring: