Søg Garagen Hej Gæst! Register

Kickstarter problem efter jeg fjernede skiven.
#1
Jeg har haft et problem med kickstarteren efter jeg fjernede skiven, den har før idag siddet meget løst når motoren kørte og når jeg kørte over et bump, vippede armen lidt ned og så kom der en skurrende lyd når tænderne i tandhjulet kører mod hinanden.

men idag da jeg kørte kom lyden uden jeg kørte over et bump, og da jeg kiggede ned kunne jeg se armen sidde og "dingle" i en vinkel som om den er trykket 75% i bund.

Når motoren er slukket virker kickstarteren, men når jeg tænder motoren dropper armen straks ned og tandhjulene kører mod hinanden igen.

Er der en der kan give mig en detaljeret step by step guide i hvordan jeg samler indmaden i kickstarteren, for det er selvfølgelig det jeg har gjort forkert sidst.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Først skal du tage dit kickstarterskjold af.

Derefter kan du se et lille hjul ved siden af et halvt tandhjul. Det lille tandhjul har en "bøjle" på. Den skal sidde i et hak, som du ikke kan undgå at se. Derefter tryk den helt i bund og monter dit skjold igen.
Piaggio Skipper 150 cc - 13,1 hk på rullefelt (Totalskadet)
Piaggio Skipper 150 cc - Købt 12-10-2010
Svar
#3
Men det tandhjul der sidder på armen kan sidde på forskellige måder, den er formet som en halvmåne, skal den sidde helt vandret?
Svar
#4
Det halve tandhjul følger din kickstarter, da den hænger sammen med akslen. Så din kickstarter skal sidde vandret, ogsamtidig med at det andet hjul sidder nede i rillen.
Piaggio Skipper 150 cc - 13,1 hk på rullefelt (Totalskadet)
Piaggio Skipper 150 cc - Købt 12-10-2010
Svar
#5
Malk Skrev:Men det tandhjul der sidder på armen kan sidde på forskellige måder, den er formet som en halvmåne, skal den sidde helt vandret?
Halvmåne tandhjulet er nævnt som "halvt tandhjul" oppe i Boss's indlæg. Det er er rundt tandhjul med en "bøjle-fjeder" på, han mener. Bøjlen på fjederen skal ligge i et hak på kickstarterskjoldet. Det er højst sandsynligt hoppet ud af det hak, udfra det du beskriver.

Dutch
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#6
DutchDK Skrev:Halvmåne tandhjulet er nævnt som "halvt tandhjul" oppe i Boss's indlæg. Det er er rundt tandhjul med en "bøjle-fjeder" på, han mener. Bøjlen på fjederen skal ligge i et hak på kickstarterskjoldet. Det er højst sandsynligt hoppet ud af det hak, udfra det du beskriver.

Dutch
Er det noget, du har et nært og personligt kendskab til, DutchDK :P
Beatus, qui prodest, quibus potest
Stavefejl og dårlig grammatik er lavet bevidst. Det øger underholdningsværdien.
Remember... four wheels move the body, but two wheels move the soul.
Svar
#7
kragen Skrev:Er det noget, du har et nært og personligt kendskab til, DutchDK :P

FASAG... Ja da.. Jeg elsker at kigge på det tandhjul når jeg er i nærheden af Sletten havn, og når jeg har kørt på korn. Blink med øjet


Dutch
Svar
#8
Så er det fixet, takkker ærbødigst Smil
Svar


Forum spring: