Søg Garagen Hej Gæst! Register

'Lykkelig' udgang
#1
Jeg faldt ved et tilfælde over dette. Jeg er ikke klar over, hvor gammelt det er, men sitet er lavet meget om, siden jeg sidst var den vej forbi!

http://www.45scooter.dk/nyheder/politiet_tog_ham.htm

'Roden' ( http://www.45scooter.dk/ ) har andre, ikke uinteressante emner!
Vi har de politikere, vi fortjener. 'Nogen' har stemt på dem! Men så er der alle de politikere, som vi ikke kan gøre noget ved. DJØF'erne i embedsvældet!
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Det er da en lille "solstrålehistorie", men der er intet i de to sager, der har dannet præcedens for bestermmelsen om, at politiet må konfiskere de ulovlige dele fra knallerter, der indskrænker det til kun at gælde lille knallert. Hovedproblemet var, at før de to domme, var retten til at konfiskere, begrænset til motorkøretøjer, da loven kun omtalte motorkøretøjer. Da knallerter, som bekendt, ikke er motorkøretøjer, men motordrevne køretøjer, var der strengt taget ikke hjemmel i loven til politiets praksis med at konfiskere varioerne, hvis man havde fjernet skiven. At politiet så ikke konfiskerer de ulovlige dele, skyldes nok, at der ikke er "skiver", der kan fjernes på en 45'er, og at de ikke "gad" at rode med den ulovlige cylinder, og den ulovlige gearing. Resten af de nævnte ændringer, betragtes normalt ikke som ulovlige konstruktive ændringer. Så er det lettere, bare at indkalde til syn :wink:
Beatus, qui prodest, quibus potest
Stavefejl og dårlig grammatik er lavet bevidst. Det øger underholdningsværdien.
Remember... four wheels move the body, but two wheels move the soul.
Svar


Forum spring: