Søg Garagen Hej Gæst! Register

Meget underligt ? ( stalker - variomatik )
#1
Jeg har en gilera stalker ( hiper 2 motor ) hvor jeg har monteret noget tun..

Smed en Malossi multi variator 2000 og en polini kevlar rem fra http://www.speedline på..

efter monteringen er kickstarteren blevet mega hård plus elstarten kan slet ikke starte motoren mere.. Elstarteren arbejder hårdt kan man hører men den gider ikke starte. Hvad kan fejlen være ?
noget med remmen ikke passer ?
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Er det remmen der støder på et eller andet ?
Svar
#3
Grin
Svar
#4
For høj kompression til et dårligt batteri.
Den burde kunne drive starteren når batteriet er tip top, selvom kompressionen er hævet.
Svar
#5
Er det hele monteret korrekt?
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#6
Hele moteren er samlet korrekt. Helt splinter ny. Nyt tun osv sat på også kørte han en tur på et par kilometer så ville den ikke starte igen Spørgsmålstegn Er den utæt et eller andet sted?
Svar
#7
Kristian12 Skrev:Hele moteren er samlet korrekt. Helt splinter ny. Nyt tun osv sat på også kørte han en tur på et par kilometer så ville den ikke starte igen Spørgsmålstegn Er den utæt et eller andet sted?

Ja det kan det jo af gode grunde ikke være, enten er noget samlet forkert ellers er remmen af forkert længde ellers kunne scooteren jo starte, ik? Start fra en ende, prøv at montere den gamle rem og se hvad der så sker.
Pensioneret knallertforhandler af guds nåde.
Svar
#8
Lund Skrev:Ja det kan det jo af gode grunde ikke være, enten er noget samlet forkert ellers er remmen af forkert længde ellers kunne scooteren jo starte, ik? Start fra en ende, prøv at montere den gamle rem og se hvad der så sker.

Jamen det er jo det der er mærkeligt. Vi var ude og køre en god lang tur og der kørte den sku godt. Så skulle den hvile i en halv time og der efter vil den ikke starte. Den kørte jo fint ... :? Nå vil lade trådens ejer svare på resten Smil
Svar
#9
Kristian12 Skrev:Jamen det er jo det der er mærkeligt. Vi var ude og køre en god lang tur og der kørte den sku godt. Så skulle den hvile i en halv time og der efter vil den ikke starte. Den kørte jo fint ... :? Nå vil lade trådens ejer svare på resten Smil

Dvs den har kørt med de nye dele i?
Pensioneret knallertforhandler af guds nåde.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)Forum spring: