Søg Garagen Hej Gæst! Register

CPI Popcorn med startproblemer
#1
Heisann, jeg er ny her i forumet. Svinget forbi fordi jeg gerne ville have løst mit CPI-problem.

Knallerten er en 45' og er aldrig blevet pillet ved 8)

El-starten kan ikke starte motoren, når maskinen har stået natten over. En serie på 50-60 spark i kick-
starteren er løsningen . Men så snart motoren er varm, kan el-starteren godt nok komme til at starte den igen.

Nå bruger jeg den til og fra arbejd (12 timers-vagt) og er faktisk godt og grundig til grin ved fyraften.
Hvad tror I problemet er (ja, jeg ved det godt..... Det er en CPI Griner Griner )

På forhånd tak.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Allerførst - tørner starteren når du trykker på knappen - hvis nej, ville jeg tjekke starter og batteri.

Hvis ja, så er der spørgsmålet omkring vedligeholdelse.

Rent luftfilter, karburator renset og gennemblæst og justeret, topstykke og cylinder renset for sod, tændrør udskiftet.

Muligheden er også at din choker ikke længere virker, så den har møgsvært ved at koldstarte.

Du kan også drukne den hvis du står og vrider i gashåndtaget for at få den startet. Så kræver det en 50-60 spark at få den startet.

Manne muligheder - måske ideen var at få den på værksted til et eftersyn, så de også samtidigt kan tjekke rem, ruller og bremser.

Rexman
Svar
#3
I forbindelse med en anden tråd vedr. Popcorn og benzinforbrug, har jeg fra en tysk test kunne melde, at også i testen havde Popcorn alvorlige startproblemer, der bla. skyldes, at den "æder" batterier og tændrør. Rådet var, at købe et ordentligt batteri - og så selvfølgelig tjekke, at maskinen lader. I testperioden måtte de flere gange skrue luftfilteret fra, og sprøjte lidt benzin direkte i indsugningen, for at få dyret startet efter en nat i det fri. De gentagne forsøg med kickstarteren, ødelagde også den - det var noget med nogle indhakriller, der blev høvlet helt af.
Beatus, qui prodest, quibus potest
Stavefejl og dårlig grammatik er lavet bevidst. Det øger underholdningsværdien.
Remember... four wheels move the body, but two wheels move the soul.
Svar
#4
Rexman Skrev:Allerførst - tørner starteren når du trykker på knappen - hvis nej, ville jeg tjekke starter og batteri.

Rexman


Jepp, den tørner og batteri er skiftet fra standard 4A til Thansen 5A.

Vilddyret har været forbi forhandler i garantiperioden grundet de samme problemer, men han fortalte mig at det ingen fejl var på maskinen.

Rens af karburator og den slags er ikke gjort. (nix pille, det er altid en møtrik tilbage når jeg samler noget :oops: )

Så er det nok den slagne vej hen til den lokale knallert-pusher. Er det nogen der kan anbefale en sådan her i Trekant-området (dyktig og billig).

Hmmmmm , selv nordmend i Jylland er ved at blive gnaven over verkstedspriser Griner


kragen Skrev:i testen havde Popcorn alvorlige startproblemer, der bla. skyldes, at den "æder" batterier og tændrør. Rådet var, at købe et ordentligt batteri - og så selvfølgelig tjekke, at maskinen lader. I testperioden måtte de flere gange skrue luftfilteret fra, og sprøjte lidt benzin direkte i indsugningen, for at få dyret startet efter en nat i det fri. De gentagne forsøg med kickstarteren, ødelagde også den - det var noget med nogle indhakriller, der blev høvlet helt af.

Oooooooops. Var det MIN knallert de hadde til test? Frækhyy:
Svar
#5
Loven giver os 2 års reklamationsret(ordet "garanti" er udgået).
Knallerten kan næppe være 2 år gammel?
Du stiller op hos forhandleren og, under henvisning til at problemet har eksisteret før og du naturligvis kan dokumentere det i form af kvittering eller lignende, fortæller du at en knallert skal kunne startes ved højst 2-3 forsøg og du forlanger at når du henter knallerten skal den starte ved 2-3 forsøg.
Du taler stiller og roligt. Hvis de ikke vil ordne den eller hvis de siger at den er i orden sådan som den er, betaler du det gebyr der skal betales hos Forbrugerklagenævnet og kører en sag på det.
Hvis der IKKE længere er reklamationsret men du kan bevise at du har haft problemet før og at du evt. også har betalt for at få det udbedret, kan du stadig klage.
Siden du fortæller at du helst ikke vil "pille" har vi faktisk ikke andre muligheder for at hjælpe dig end at henvise til Forbrugerklagenævnet.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#6
Nemlig :whip: Du har ganske rigtigt 2 års reklamationsret. Har forhandleren inden for denne periode forsøgt at udbedre skaden (under "garantien") uden succes, bliver du ved med at have reklamationsret over den samme fejl, indtil den er rettet. Er det dele, han har udskiftet, der fortsat går i stykker, eller ikke virker efter hensigten, forlænges reklamationsretten for de dele med 2 år, hver gang de udskiftes. Fortsætter fejlen pga. dårligt arbejde, har du 5 års reklamationret på selve arbejdet.
Jeg tor, at beløbet til Forbrugerklagenævnet er 160,-, som du får tilbage, når du vinder sagen Grin eller hjvis klagenævnet afviser at behandle den Ked af det
Beatus, qui prodest, quibus potest
Stavefejl og dårlig grammatik er lavet bevidst. Det øger underholdningsværdien.
Remember... four wheels move the body, but two wheels move the soul.
Svar
#7
Hej med Jer.
Ang. popcorn som nægter at starte :twisted: , havde jeg samme ploblem. (Den havde på det tidspunkt kørt ca 8500 km... ) Jeg købte en ny aut.choker hos Thansen satte den på , det tog 5 min og nu starter den første gang... Grin
Svar
#8
korczak Skrev:Hej med Jer.
Ang. popcorn som nægter at starte :twisted: , havde jeg samme ploblem. (Den havde på det tidspunkt kørt ca 8500 km... ) Jeg købte en ny aut.choker hos Thansen satte den på , det tog 5 min og nu starter den første gang... Grin

Pssst - Kig lige på datoen for sidste indlæg, før du genopliver en tråd. Der er gået over et år, så sandsynligheden for at trådstarteren stadig har problemer er ret ringe Blink med øjet

Dutch
Svar
#9
Ja og ? Er et ploblem for gammelt til at blive løst ? Andre kan også blive klogere .. Grin
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#10
jsvcpi Skrev:Hørt !

Absolut relevant

Fint nok

Husk at bruge punktummer, til at afslutte sætninger Blink med øjet. Og nej, det er ikke altid relevant, at hive et gammelt indlæg frem Smil.
Svar


Forum spring: