Søg Garagen Hej Gæst! Register

msn-messenger VIRUS
#1
Denne meddelelse har jeg lige fået fra it-afdelingen på mit arbejde, så jeg tænkte, jeg lige ville smide den videre her:

MSN-virus giver sig ud for at være en ven
Et nyt computer-virus spreder sig lige nu med utrolig fart på internettet. Virusset skriver en besked til brugere af messenger, og når man så svarer, sender den et link tilbage - og trykker du på det - så er kædereaktionen igang.

De kommende dage skal du være ekstra opmærksom på hvad vennerne sender til dig af filer over msn-messenger. Et nyt virus agerer som en af dine venner, og den svarer tilmed, når du skriver tilbage til den person, du tror, er din ven. Åbner du en vedhæftet fil, så har du selv været med til at sprede virusset.

- Det kommer til at sprede sig meget hurtigt, siger data-ekspert Robert Hjelmberg til svenske aftonbladet.se

Robert Hjelmberg tror at de mange angrebne computere på et tidspunkt kan bruges til et masse-angreb på hjemmesider, og man kan være en del af det uden selv at vide det.

Virusset blev første gang opdaget søndag af antivirusfirmaet Symantec, og ved at bruge deres program kan man værne sig mod det aggressive virus. Har man et andet program, så frygter Robert Hjelmberg at virusset vil sprede sig på computere verden over med lynets hast.

Når virusset rammer, så åbner messenger pludselig alle dine kontakter, og sender en besked til dem, så det ser ud som om, du selv har sendt beskeder til dem. Så det er med at tage sig i agt for 'vennerne' på nettet i den nærmeste fremtid
Beatus, qui prodest, quibus potest
Stavefejl og dårlig grammatik er lavet bevidst. Det øger underholdningsværdien.
Remember... four wheels move the body, but two wheels move the soul.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
PÅ Mopedgallery er der flere der har fanget virussen i deres virusprogrammer. Og de har alle modtaget den fra en, der kalder sig Ralle(virussens navn eller en bruger??).


Jeg bruger ikke MSN, så jeg går fri i denne omgang.
Svar
#3
Tak for advarselen.
Jeg har ikke brugt Messenger/Msn i over en måned pga. internet problemer.
Der har vidst været mange vira i løbet af msn's tid.
Skide irreterende
Peugeot Speedfight 2 <3
Årgang 2007 / 17/07/07
Svar


Forum spring: