Søg Garagen Hej Gæst! Register

Så blev Neo'sen til en Morfar Scooter..
#1
Fik langt om længe taget mig sammen til at investere i en top boks og smidt den på. Og den er allerede blevet uundværlig - fik 3 flasker rødvin af en taknemmelig kunde, og dem var der ikke plads til i "brønden", men de kunne lige være i top boksen. Det blev til en Givi Tour 30 boks ( http://www.jml.dk/jml/givi2.asp ). Burde have købt en 50 liters boks, så havde jeg måske fået 5 flasker Grin
Udgift : 328,- for nyt originalt Yamaha Neos bagagebærer, og 498,- for Givi boksen. Lidt dyrere end jps's Polle-Folde-boks, men i mine øjne også lidt kønnere... Griner Griner

Synes faktisk det klæder den, og at Neo'sen ikke ser altfor Morfar-agtig ud.

Mens jeg nu var i gang med at skrue, så blev baglytepæren skiftet, så dem der æder mit vejstøv også kan se hvornår jeg bremser, alle bolte og skruer strammet efter, nyt speedometerdrev monteret og kalibreret efter gps'en, gearingsolie checket og efterfyldt, bremseklodser og bakker checket, og bolte + lejer i hjul smurt med lidt frisk kobberfedt.

Så skulle den være klar hhv til den BS hyggetur vi har snakket om på chatten, samt til at tage over og få fikset ledningsnettet professionelt, når Energy's chef svarer på hvornår Energy kan blive tvunget til at bruge 2 timer på min Neo's Grin

Dutch
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Vi vil se din morfar Neo's !
Svar
#3
Min foldekasse har fungeret fint siden jeg "opfandt" den i 1991, så kom ikke her, DutchDK. :P
Jeg har dog også kigget på en 49 liters boks fra THansen til BiG'en, men den fylder for meget, så hellere en foldekasse Grin.
Svar
#4
Jps Skrev:Min foldekasse har fungeret fint siden jeg "opfandt" den i 1991, så kom ikke her, DutchDK. :P
Jeg har dog også kigget på en 49 liters boks fra THansen til BiG'en, men den fylder for meget, så hellere en foldekasse Grin.

Fylder for meget til hvad ?

Foldekassen er ikke særlig tør - kan man sige... Griner
Svar
#5
Energy Skrev:Fylder for meget til hvad ?

Foldekassen er ikke særlig tør - kan man sige... Griner
Den fylder for meget i højde og bredde, og sluger sikkert også noget ekstra benzin?? Smil Og foldekassen er tør nok til det, jeg bruger den til :P.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#6
Jps Skrev:Den fylder for meget i højde og bredde, og sluger sikkert også noget ekstra benzin?? Smil Og foldekassen er tør nok til det, jeg bruger den til :P.

Den er fanme grim... :P
Svar
#7
Energy Skrev:Den er fanme grim... :P

Det syn's jeg så ikke, sjovt nok. Griner Tror jeg tager et billede, en dag hvor den er pakket godt og grundigt, med ting og sager :P.
Svar
#8
Energy Skrev:Vi vil se din morfar Neo's !

Der er mørkt udenfor nu.. :wink:

Men skal nok tage nogen billeder på et tidspunkt, og lægge op i garagen. Planlægger dog at skille den helt ad til vinter, og få renoveret alle dele på den, samt customlakeret skjolde, og poleret blankdele op.

Den blev købt brugt i December 2006, formedelst 3000,- hvorefter enkelte alvorlige ting blev skiftet ud (totalt tilstoppet potte, dæk med minus 0.5 mm slidbane, manglende pærer osv). Ialt har jeg indtil nu brugt ca. 1800,- ( 500 til potte, 800 til dæk, 200 til pærers & manglende skruer/bolte, 328 til speedodrev ), plus de ovenstående beløb til bagagebærer og boks.)

Det oprindelige beløb den stod til i annoncen var 6500, men da jeg så dens tilstand bød jeg 2500 for den, 3000 hvis forsikringen kunne flyttes over (sælger havde lige betalt forsikring). Den blev overflyttet, efter lidt pres på forsikringsselskabet, så sælger fik 3000,- ud af handelen.
Så jeg har stadig "plus" på kontoen, i forhold til hvad jeg regnede med at betale for den, da jeg så annoncen i DBA.

Jeg har i første omgang koncentreret mig om at få motoren til at køre ordentligt (hvilket den gør nu, efter rengøring, og korrekt indstilling), samt at gøre den "trafik sikker" (smidt spejl på, ordnet dæk og lys, etc). I øjeblikket render den 62 km/t på lige landevej målt af gps'en, og har et ret godt optræk. Det eneste der er gjort, er pillet skive, og fjernet begrænsninger i potten. Har også omdysset den, samt smidt 6 gr ruller i, mod de 7.5 gr der lå i da den blev købt.

Der er nok mere i den, da den stadig ikke firtakter på vej ned af Geel's bakke eller Høve Stræde bakken (72 Km/t hhv 84 Km/t), men jeg er nu meget godt tilfreds med den fart, når jeg tager en lang tur.


Men der mangler meget, før den står som jeg vil have den. Er i øjeblikket på udkig efter original vindskærn til den, men er ikke sikker på om det skal være den mellem eller den lange udgave..
Er jo ikke så høj (1.67) så kan nok nøjes med mellem høj vindskærm. Overvejer også at få sat kromlisterne på, men er ikke helt sikker på at det egentlig ser godt ud, specielt efter en oppolering og customlakering. Så det bliver først besluttet til foråret.

Dutch
Svar
#9
Jps Skrev:Det syn's jeg så ikke, sjovt nok. Griner Tror jeg tager et billede, en dag hvor den er pakket godt og grundigt, med ting og sager :P.

Den er måske så grim at den bliver fed på den kitchede måde, eller måske bare lidt nostalgisk kærlighed - som med en gammel tandløs gravhund.. :P
Jeg vil hellere se dig køre med div løse papirer i kassen, eller tørt skiftetøj i regnvejret.... Griner
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#10
Energy Skrev:Den er måske så grim at den bliver fed på den kitchede måde, eller måske bare lidt nostalgisk kærlighed - som med en gammel tandløs gravhund.. :P
Jeg vil hellere se dig køre med div løse papirer i kassen, eller tørt skiftetøj i regnvejret.... Griner

Haha, Energy.

Løse papirer og skiftetøj kommer i plastposer, så det ikke bliver vådt :P.
Svar
#11
Jps Skrev:Haha, Energy.

Løse papirer og skiftetøj kommer i plastposer, så det ikke bliver vådt :P.

Når pollefoldekassen går i udu har jeg en en fiskekasse fra auktionen på Lemvig havn stående, det må da være en opgradering der rykker :P
Pensioneret knallertforhandler af guds nåde.
Svar
#12
Hvorfor ikke bare en god gammel grøn mælkekasse Griner ?
Peugeot Speedfight 2 <3
Årgang 2007 / 17/07/07
Svar


Forum spring: