Søg Garagen Hej Gæst! Register

Strømproblem på Big Max
#1
Jeg har købt en brugt Big Max både for at have lidt at skrue på (fordi jeg synes det er ret spændende at pille ved) og for at have et transportmiddel. Den er omkring 5 år gammel men har kun kørt 9000 km ca. Den var ikke så slemt rusten bortset fra udstødningen som var rustet helt over, og centerstøttefoden (som jeg har oplevet flere steder har det med at sætte sig fast når ikke man bruger den.

Det er et projekt jeg har tænkt mig at lege lidt med men ak! Der er problemer med strømmen. Da jeg ikke kunne finde andre der havde lige netop mit problem her på forummet håber jeg nu der er nogen er jer erfarne svende der har lidt styr på strømmen.

Problemet er at for og baglys ikke virker når BMen er startet. Den starter fint og kører fint, og pærerne ser ikke ud til at være i stykker (men det vil selvfølgelig være oplagt at skifte dem alligevel). Blinklys og horn virker fint (der er også kommet nyt batteri i). Jeg er ikke kommet så vidt så jeg kan se om batteriet lader endnu, men jeg har bare lidt svært ved at tro at både for- og baglys går sig en tur. Ledningerne og forbindelserne har det meget fint, Altså stort set ingen irring. Men jeg kan da ikke udelukke at det kan være det. Stel? Hvor skal jeg finde stelforbindelsen til dette problem?

Jeg er stadig lidt ny til at finde rundt på sådan en PGO. Det eneste jeg har gjort indtil videre er at pudse motoren op for at fjerne den gamle udstødningsstuds der var rustet fast, og sætte en ny på. Jeg har bare lyst til lige at få el-problemet løst inden jeg begynder på at skifte diverse dele (vario osv).

Lidt pointers til hvor det kan være galt vil blive værdsat. Hvad vil være det første sted at undersøge? Og hvordan bærer man sig lettest ad (kan jo nok låne et multimeter men kan det lade sig gøre at checke nogen ting uden?)

På forhånd tak!
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Angående stelforbindelsen, så plejer den at sidde på elstarteren(højre side ved tændingssystemet).
Svar


Forum spring: