Søg Garagen Hej Gæst! Register

Pas på de hurtige piger
#1
Danskerne vil have vind i øjnene. Mens bilsalget daler er der nærmest eksplosiv fart på motorcykelsalget herhjemme - og kvinderne tegner sig for den største stigning.


Det seneste år er der blevet købt og solgt 25 procent flere nye motorcykler end året før. Det viser nye tal fra Danmarks Statistik.

I alt trillede der 8.641 nye cykler ud på vejene mod 6.884 året før. Og det er især kvinderne, der lægger penge på disken for en tohjulet;

- Kvinderne gør op med bagsædepassagerrollen og ønsker at have deres egen motorcykel.

Langt de fleste købere er stadig mænd, men i øjeblikket står der en kvinde bag cirka 15 procent af alle de nyindkøbte motorcykler.
:chopper:
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
pexman Skrev:- Kvinderne gør op med bagsædepassagerrollen og ønsker at have deres egen motorcykel.

Kender det godt.
I mine unge dage kom jeg sammen med en pige/tøs/dame (hvad skal man kalde en der køre motorcykel) og når vi skulle nogle steder og ikke skulle køre i min bil, tog vi hendes motorcykel, og da jeg ikke har kørekort til sådan en. Ked af det ja så måtte jeg jo side bag på. :oops:

Så det var aldrig fedt at komme nogle steder hvor der var andre der kente en. Og det er snart 12 år siden, og når jeg er meget uheldig høre jeg for det endnu. :crybaby:
Dans er for mænd der ikke har råd til at stå i baren.
Svar


Forum spring: