Søg Garagen Hej Gæst! Register

Giantco Sprint karb. membran
#1
Har haft nålen ud af karburatoren og alt gik som det skulle, men da jeg skulle smide det hele ind igen ku jeg ikke få den sorte membran til at passe ind i rillen i toppen af karburatoren, ligesom at membranen er for stor i omkreds. Dvs at det sorte låg man skruer på, tvinger noget af den ydre del af membran udover kanten. Er det et problem?
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Hvis du li'som hæver gasspjældet så gummiet skråner den anden vej, så gør hjælper det lidt med at få den på plads.
Svar
#3
den synes for stor i omkreds, har prøvet at løfte den. Kørte en tur på 20 km, ingen problemer, så nu må vi se. (Skiven fjernet, omdysset til str. 94, nålen standard stilling, virker bedst der, ruller 5 gram, skal lige tilbage til 5.5 (prøvede dem i kun 5 min), har mistet for megen topfart og gainet nul optræk).
Svar
#4
Slava Skrev:den synes for stor i omkreds, har prøvet at løfte den. Kørte en tur på 20 km, ingen problemer, så nu må vi se. (Skiven fjernet, omdysset til str. 94, nålen standard stilling, virker bedst der, ruller 5 gram, skal lige tilbage til 5.5 (prøvede dem i kun 5 min), har mistet for megen topfart og gainet nul optræk).

Meget normal fejl..
Ringen har suget benz da du har afmonteret den.
Et gammelt mekker trick er at tage en lighter og lige varme den op, så brænder du benzinen af ringen har suget, og den falder derved i størrelse igen..
Jeg skiftede ofte den pakning på kunde scootere indtil jeg tænkte lidt over det..
(hvis den bliver størrere af at suge benzin, så må den også blive mindre hvis benzinen bliver brændt af, og den tanke havde jeg ret i)
Svar
#5
den lå faktisk en 15 min ude i solen den membran, inden jeg satte den i, så troede at det hele var fordampet, føltes hellere ikke "fugtig" i det. Men den koster vist ikke alverden heldigvis.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)Forum spring: