Søg Garagen Hej Gæst! Register

Herlig fornemmelse!
#1
På vej på arbejde her til morgen var der lige en af de her EPO aspiranter, der forsøgte at lægge sig i (tæt) baghjul på mig ud ad Jyllingevej.

Han holdt for rødt halvejs ude i krydset, da vi startede og spurtede derudaf, for åbenbart at komme op i fart, før jeg kom bagfra.

Da det så skete, gik der ikke mange sekunder føj jeg havde ham lige bag ved.

Jeg kørte da med min normale marchhastighed på omkring 35 (reelt)

Et kort vip på håndtaget, og den gik 40, hvilket han tydeligvis ikke kunne følge med til deromme. Han droppede ned til en mindre forceret hastighed, og jeg gik også tilbage til de 35.

Alt andet lige nok en mere trafiksikker metode end før, hvor jeg almindeligvis ikke slap af med dem, før et hidsigt lys med bremsen eller en ulidelig langsom kørsel.

Jeg har dog været ude for en, der fulgte med helt op til 45 reelt Fortvivlethock: Han fik så den langsomme kørsel efter en langsom nedsættelse af min hastighed. Det var før seneste serviceeftersyn, hvor min vario åbenbart blev strammet op. Min accelerationsevne oppe i feltet er derfor bedre i dag!
Vi har de politikere, vi fortjener. 'Nogen' har stemt på dem! Men så er der alle de politikere, som vi ikke kan gøre noget ved. DJØF'erne i embedsvældet!
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Samo problem here. Har ofte Bloddopere på slæb efter FZ'eren. 32-34 km/t er åbenbart perfekt hastighed for dem.

De ligger gerne lige i rumpen af mig, mindre end 2 meter fra min boks.

Som regel giver jeg den lidt choker, så motoren for får fed blanding og ryger rimeligt godt, så de får en ordentlig dosis kulilte. De fleste sakker bagud, for de gider ikke indånde osen. :gal:

Hvis ikke det får dem til at give op, finder jeg det bedste og største hul jeg kan længere fremme på cykelstien, og venter til sidste splitsekund før jeg drejer udenom.

De når ikke og reagere, og det høje knald jeg hører når de ryger i hullet beviser min teknik lykkes. Det mister de fuldstændig momentet på, og de kommer ikke op bag mig igen. :twisted:

Tidligere bremsede jeg hårdt i håb om at de knaldede op i bagenden af mig, men da det rent faktisk kan give en bøde vælger jeg den anden løsning. At jeg undviger et hul er jo ganske lovligt - at de ikke ser sig for er deres problem :twisted:

FZ'erens tyngdepunt er så lavt og affjedringen så blød, så du kan smide den rundt med fuldt styrudslag uden at gå på næsen. HÆ HÆ... Grøn grin

Rexman
Svar
#3
Når jeg kører ud af Roskildevej er der også altid nogle af de der cykelryttere, der ligger sig helt tæt på!

Men det kunne være man skulle prøve samme metode som Rexman :twisted:
Svar
#4
jeg har prøvet at holde i et lyskryds og en t-hansen 4takter med tilhørne cyklelist har forsøgt at overhæle mig på vejen da man satte i gang ??
Svar


Forum spring: