Søg Garagen Hej Gæst! Register

Piaggio typhoon 30 udstødning
#1
Sønnens knallert fra 2015 har en træt udstødning... kan jo bare købe en ny original som er plug n PLAY, men giver sku ikke 2000kr, så her er spørsmålet... hvis jeg køber en anden, er den jo ikke med slange/rør til “katalysator “ er det bare at glemme det...?  Blokeret hullet i katalysator...? Hvad gør man..? Hvad sker der...?
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Mange køber sådan en her Udstødning Tecnigas Silent Pro - Udstødning - thansen.dk

Den er så ikke godkendt til 30km men ligner ikke en ulovlighed, larmer heller ikke mere end normalt. Vi har gjort det samme her i huset med min søns Piaggio NRG, det var så sådan en her Udstødning - Giannelli Go (speedline.dk)

Han er blevet stoppet adskillige gange med det når der er politi på skolen der kontrollerer knallerter, de har aldrig sagt noget.

Hans Scooter er lovlig udover det og den næste vigtige ting mht. interesse fra politiet er at den ser hel og fin ud. Mange af de der PGO hot 50 kørere har jo skiftet til  diodelys og alt muligt andet kinalort, tarmene hænger ud af scooteren og løfter du den falder der noget af  Grøn grin  Det er dem de helst tager fat i.

Hvad angår Gianelli go er det en god ide og fjerne begrænsningen i toppen af forrøret (lille skive med to svejsninger sidder nede i røret) og dyse 2 numre op. Noget bedre optræk  men det giver ikke mere fart
Gilera Storm 2008
Piaggio NRG Extreme 2014
Kymco Super 8 4T 2010
VGA Grido 2013
Svar


Forum spring: