Søg Garagen Hej Gæst! Register

Vedligehold af scooter.
#1
Gennem hele vinteren har batteriet på min scooter været dårlig. Jeg har dog altid kunnet starte den på kickstarteren. Torsdag formiddag skulle jeg til Sjælland med Kombardo, havde pakket scooteren med det hele, ca. 40 minutter til færgen gik. Scooteren var fuldstændig død, der var ikke engang lys i speedometeret, og jeg kunne ikke trampe den igang. Den havde stået stille et par døgn i kolde nætter. Ringe til Falck som startede den, og derefter køre til Speedline og få et nyt batteri på. Så jeg måtte vente til fredag med Sjælland. Lidt pokkers, at den for første gang på 38.000km skulle strejke, netop som jeg skulle nå en færge. Men det er vel ris til egen røv!!

  Vh Erik.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
(21-05-2020, 19:33)Scooterballe Skrev: Gennem hele vinteren har batteriet på min scooter været dårlig. Jeg har dog altid kunnet starte den på kickstarteren. Torsdag formiddag skulle jeg til Sjælland med Kombardo, havde pakket scooteren med det hele, ca. 40 minutter til færgen gik. Scooteren var fuldstændig død, der var ikke engang lys i speedometeret, og jeg kunne ikke trampe den igang. Den havde stået stille et par døgn i kolde nætter. Ringe til Falck som startede den, og derefter køre til Speedline og få et nyt batteri på. Så jeg måtte vente til fredag med Sjælland. Lidt pokkers, at den for første gang på 38.000km skulle strejke, netop som jeg skulle nå en færge. Men det er vel ris til egen røv!!

  Vh Erik.

Imponerende at du allerede har kørt 38.000 km. Den er vel ikke mere end 2 år gammel, og så alligevel have kørt så meget. Med den hastighed du spoler kilometer ind, når du snart det antal km din gamle Yamaha kørte.
2015 Honda NSC 50 Vision - Sort.
Svar
#3
(22-05-2020, 16:43)Katana Skrev: Imponerende at du allerede har kørt 38.000 km. Den er vel ikke mere end 2 år gammel, og så alligevel have kørt så meget. Med den hastighed du spoler kilometer ind, når du snart det antal km din gamle Yamaha kørte.

15.000km/år, sådan cirka. Ja, det løber op Grin
Svar


Forum spring: