Søg Garagen Hej Gæst! Register

strøm
#13
Jeg gidder ikke at læse 3 indlæg i træk fra dig Super8, nej jeg ved heller ikke om det er spændings regulatoren der er noget galt med, men det er åbenbart ikke tilladt at komme med et simpelt forslag til at finde ud af om den lader på batteriet når motoren er startet??? eller skal du bare spille kloge åge? Super8.
Gilera Runner Sp 50 2006. King of the road Ca 60.000 km.
Gilera Runner Sp 30 2004 Gammel model 2366 km "Hvepsen".
Aprilia Sport City One 50cc 4T 2010 model 10550 km is blå.
Hjælper andre når jeg kan med deres scooterer det var også noget at Kragen gjore vi glemmer ham aldrig ære være hans minde R.I.P.
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#14
(29-02-2020, 21:50)Johannes Johansen Skrev: Jeg gidder ikke at læse 3 indlæg i træk fra dig Super8, nej jeg ved heller ikke om det er spændings regulatoren der er noget galt med, men det er åbenbart ikke tilladt at komme med et simpelt forslag til at finde ud af om den lader på batteriet når motoren er startet??? eller skal du bare spille kloge åge? Super8.

Det bestemmer du selv.

Jeg syntes at jeg har skrevet et simpelt forslag - skift batteriet ud, med et godt batteri der har mange CCA. Hvis det fungerer, og den holder i mange år, så er det jo ok. Har den en original PGO regulator, så er den med meget stor sandsynlighed i orden.

Holder den ikke, og specielt hvis der kommer sprækker i batteriet, så må du til at tjekke spændingsregulator og generator.

Jeg har skrevet hvordan du kan tjekke om det helt sikkert er en dårlig regulator med et multimeter - det burde du kunne. De fleste lærer at bruge et multimeter i folkeskolen. De sælger multimetre hos T-Hansen, og dem de sælger kan også stilles på diodemålinger. På den måde har du mulighed for at tjekke om det er en diode mellem AC og +. Og så er regulatoren til at smide ud, da den vil blive ved at ødelægge din scooters batteri.
Svar


Forum spring: