Søg Garagen Hej Gæst! Register

dørk plade til Melody
#1
Jeg har lige købt en dørk alu plade til min melody. Jeg ved ikke hvordan jeg ska få det til at passe. Er der nogle der har nogle gode efaringer eller nogle gode tips til det?
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Krohn Skrev:Jeg har lige købt en dørk alu plade til min melody. Jeg ved ikke hvordan jeg ska få det til at passe. Er der nogle der har nogle gode efaringer eller nogle gode tips til det?

Det var da lige netop ting der ikke passer sammen. Smag og behag er selvfølgelig forskelligt.

Du skriver ikke du kan få den til at passe - Er det med hullerne eller udformen eller hvorledes?
Svar
#3
Jeg brugte først et stykke papir, som jeg lagde på bundpladen, og skar ud, så det passede. Bagefter lagde jeg papiret (den udskårne skabelon) på et stykke karton, og tegnede papiret af på kartonen. Efter et part prøver og finjusteringer på kartonen, brugte jeg den som skabelon til at tegne over på en dørkplade fra Bauhaus, som jeg så skar ud med en stiksav. Pladen blev herefter monteret med et kantbånd fra Panduro Hobby, og det hele blev sat fast med selvklæbende velcrobånd fra thansen - jeg skulle jo gerne kunne komme til batteriet, uden at benytte skruetrækker. Hvis nogle af velcrobåndene river sig løse, når jeg løfter pladen, bruger jeg almindelig hobbylim til at lime båndene fast med igen.
Her er kan du med lidt god vilje se resultatet
[Image: 1059.jpg]
Beatus, qui prodest, quibus potest
Stavefejl og dårlig grammatik er lavet bevidst. Det øger underholdningsværdien.
Remember... four wheels move the body, but two wheels move the soul.
Svar
#4
Hvis der er nogle der mangler alu-dørkplade, kan jeg skaffe til billige priser Blink med øjet
Svar
#5
Så'n ser min plade ud Smil:
Den er skruet fast med undersænkede unbracoskruer, og jeg gav 200 kr for den, for omkring 4 år siden Det var en gut, hvis far havde lavet den til hans Big. Men det var måske lige i overkanten med de 200 kr, men skidt med det. Den bliver forøvrigt pillet af i vinterperioden, da den bliver glat når det er minusgrader.
[Image: 1075.jpg]
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)Forum spring: