Søg Garagen Hej Gæst! Register

Aprilla Sport City one
#1
Hey drenge jeg har brug for jeres hjælp jeg har en aprilla sport city one men den køre lidt for langsomt syntes jeg den køre 45 og mener ham jeg købte af har fjernet begrænsningen i udstødningen men jeg ved ikke helt hvad der er jeg kan fjerne ellers tak på forhånd  hvis i har nogen videoer ville det være lækkert Grin
Svar
Vil du slippe for reklamerne - Opret en bruger idag, og bliv en del af fællesskabet. :)

#2
Du kan se om der er en variatorring at fjerne https://youtu.be/7eUyMBuBvAo  Dette er ikke maken til din scooter men prinsippet er det samme.
Svar
#3
Den er også omdrejnings begrænset i dens cdi og den eneste måde at gøre noget ved det er en helt ny cdi https://speedline.dk/aprilia-sportcity-o...-t-9926150 .
Der sad også en ring i variatoren på min men jeg har monteret en malossi multivar variator på min med 6.4 grams ruller mener jeg at kunne huske https://speedline.dk/aprilia-sportcity-o...-m-5111597 .
Jeg bruger en vario tool til når jeg skal afmonterer variatoren for jeg har ikke luft nøgle til min kompresssor jeg syntes også at man har mere føling med at spænde møktrikken når man samler den igen https://speedline.dk/tilbehoer-til-vario...-s-wb-5425 .
Jeg har udskiftet det orginale luftfilter element i filterkassen til et Malossi red sponge https://speedline.dk/aprilia-sportcity-o...red-sponge .
Jeg måtte også skifte tænd kablet da jeg skiftede min cdi for det var blevet helt stiv kablet men det er også en god ide at skifte det min er fra 2010 og det var nok det orginale kabel.
Min er en to ventilet motor det er muligt at købe et topstykke med 4 ventiler i fra http://www.easyparts.nl i Holland men stemplet skal også skiftes evt også cylinder det ville jeg nok gøre, hvids jeg kastede mig ud i det projekt men det er en dyr opgradering der vil løbe op i over 3000 kr Ked af det .
Jeg har også monteret en Sito Plus udstødning den ligner den orginale udstødning og det orginale varmeskjold passer over på i to af skruehullerne, jeg har fjernet trakten i for røret på min den gamle udstødning var faldet sammen i katalysatoren så den kunne ikke komme ordenligt af med udstødnings gasserne.
https://speedline.dk/aprilia-sportcity-o...-s-sg-0582 .
Hastighed når den er helt afdroslet og der ikke er modvind og den er godt varmet op så kan den komme op på 80 på speedometeret i let med vind nok 70 rigtige, når der er modvind så går den ikke så hurtigt nok 50 rigtige.
En 4 takter har ikke den rå styrke som en to takter har og den er heller ikke lige så hurtig når det går op af barke, min kører ca 41 km på literen.
Gilera Runner Sp 50 2006. King of the road Ca 60.000 km.
Gilera Runner Sp 30 2004 Gammel model 2366 km "Hvepsen".
Aprilia Sport City One 50cc 4T 2010 model 10550 km is blå.
Hjælper andre når jeg kan med deres scooterer det var også noget at Kragen gjore vi glemmer ham aldrig ære være hans minde R.I.P.
Svar


Forum spring: